Charterreiser til Las Palmas, Gran Canaria

Charterreiser til Las Palmas, Gran Canaria

Billige reiser til Las Palmas, Gran Canaria

Finn en billig chartertur til Las Palmas på Gran Canaria

Bedøm reisemålet
4,4
(67 bedømmelser)
Hvis du er på jakt etter en charterferie med deilige strender, storbyliv og en rekke aktiviteter, er Las Palmas på Gran Canaria er perfekt valg.

Nydelig strandliv

Det er glimrende muligheter for sol, varme og strandliv når du er på charterferie i Las Palmas. Byen har to herlige strender, men det er spesielt stranden Playa de las Canteras som er favoritten blant turistene. Her tilbys det gyllen sandstrand, klart vann og mange forskjellige aktiviteter for alle aldre. Stranden er meget ren og badevannet er kanskje det beste på hele øya. Barna vil elske å plaske rundt i vannkanten og med en parasoll, spann og solkrem kan man spandere mange timer på stranden i løpet av dagen. Gran Canaria har behagelig vær hele året. Med en årlig gjennomsnittstemperatur på 21 grader og vintertemperaturer som ikke går under 20 grader er øya et perfekt reisemål året rundt.

Las Palmas by
Etter en deilig dag med sand mellom tærne og sol i ansiktet er det deilig å ta turen fra stranden opp til byen hvor du vil finne en rekke av Gran Canarias beste restauranter, kaféer og barer. Om kvelden kan du vandre rundt og titte på byens mange vakre hus og gå i butikker, eller sette deg ned på en benk og spise en is eller nyte en kald pils på en av byens mange barer mens sikadene spiller sine eksotiske sanger gjennom kvelden og natten.

Las Palmas byr på en fantastisk stemning med sin hektiske, men avslappende atmosfære som bidrar til å gjøre byen helt spesiell. Ta gjerne en spasertur rundt i den gamle og svært sjarmerende bydelen Vegueta hvor fargerike hus og spennende severdigheter ligger side om side.

Aktiviteter
Det kryr av museer i Las Palmas. Her tilbys det flere kunstmuseer hvor Centro Atlántico de Arte Moderno er det viktigste; museet har kunstutstillinger fra både lokale og internasjonale kunstnere. I tillegg er byens historiske museum Museo Canario verdt et besøk. Las Palmas har også en borg med vakker utsikt. Borgen ble bygget på 1600-tallet for å forsvare byen mot sjørøvere.

Byen har også mange parker med benker som er flotte for en liten pause for ømme føtter, og barnefamilier kan glede seg over Las Palmas mange offentlige lekeplasser. Hvis du ønsker en litt annerledes ferieopplevelse, kan det anbefales å ta en tur på hesteryggen og nyte øyas vakre natur.

Charterselskaper med charterreiser til Las Palmas, Gran Canaria

Billige charterreiser med Apollo
Billige charterreiser med Escapeaway
Billige charterreiser med TripX
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.