Bildet fremviser en folkefull, solrik strand med badevakter, solparasoller, og klart turkist havvann.

All Inclusive-reiser til Gran Canaria

Billige All Inclusive reiser til Gran Canaria

Fra Oslo

Fra Bergen

Fra Trondheim

De ovennevnte prisene er de billigste fra første mulige avreisedag og 4 uker fremover.

Billige reiser til Gran Canaria

  • Utvalgte tilbud

  • Oslo

  • Bergen Flesland

  • Stavanger Sola

  • Trondheim Værnes

Hotel LIVVO Lago Taurito
Hotel LIVVO Lago Taurito Familierom
Taurito 10. jun fra Oslo 7 netter
All Inclusive
5 354,- Velg
Marina Elite
Marina Elite 2-roms leilighet
Puerto Rico 10. jun fra Oslo 7 netter
All Inclusive
5 668,- Velg
Bungalows Maspalomas Oasis Club
Bungalows Maspalomas Oasis Club Economy Bungalow
Gran Canaria 15. jun fra Oslo 7 netter
All Inclusive
7 138,- Velg
Abora Interclub Atlantic by Lopesan Hotels
Abora Interclub Atlantic by Lopesan Hotels Deluxe dobbeltrom
San Agustin 1. jun fra Oslo 7 netter
All Inclusive
8 985,- Velg
Abora Continental by Lopesan Hotels
Abora Continental by Lopesan Hotels Familierom med balkong
Playa del ingles 1. jun fra Oslo 7 netter
All Inclusive
9 113,- Velg
Mirador Maspalomas by Dunas
Mirador Maspalomas by Dunas Familierom Med 2 Ord. Senger
Maspalomas 5. jun fra Oslo 7 netter
All Inclusive
9 398,- Velg
Riu Gran Canaria
Riu Gran Canaria Dobbeltrom
Las Meloneras 3. jun fra Oslo 7 netter
All Inclusive
9 771,- Velg
Bedøm reisemålet (28 bedømmelser)
4.6

Gran Canaria – en øy full av opplevelser

Gran Canaria er med sitt varme klima, sin vakre natur og flotte opplevelser et fantastisk reisemål, spesielt når valget faller på en All Inclusive reise.

Deilig klima og mange naturopplevelser
Gran Canaria har et varmt og behagelig klima. Om sommeren ligger temperaturen konstant på 25 – 35 grader, mens den om vinteren kan gå ned til ca. 15 grader. I fjellene er temperaturen litt lavere og her kan man regne med ca. 10 grader.

Øya tilbyr massevis av muligheter for utforsking av naturen. Besøk blant annet den store temaparken Palmitos Park som byr på fantastisk natur og utallige forskjellige fuglearter, inkludert store ørner. I tillegg har parken et eget delfinbasseng hvor det i høysesongen tilbys show med de fascinerende dyrene.

Gran Canaria er også et perfekt valg for reisende som liker gåturer eller terrengsykling i skogen og fjellet. Hvis du ikke har med sykkel, tilbys det mange muligheter for sykkelutleie på øya. Det finnes også gode ruter på landeveiene for racersykling.

Hvis du er typen som liker å gå lage gåturer, har øya massevis av stier og fine ruter langs elver og gjennom grotter som byr på utrolige naturopplevelser.

Besøk blant annet Guayadeque i Agüimes som består av en rekke grotter i fjellene hvor øyas første innbyggere levde i sin tid. Fortsatt den dag i dag bor det visstnok folk i grottene som følger den gamle kulturen og livsstilen.

En dag på stranden
Gran Canaria har massevis av innbydende strender og spesielt øyas sørlige del lokker med lange vakre sandstrender. Her er et par muligheter:

Playa del Inglés – Stranden ligger i byen Maspalomas på sørspissen av øya og er med sin ca. 5 km lange sandstrand en av øyas mest kjente strender. I tillegg til et herlig strandliv tilbys det massevis av underholdning med stedets mange trivelige restauranter og kafeer som ligger rett på stranden. Hvis du følger stranden hele veien til ende, vil du komme til Maspalomaørkenens vakre sanddyner hvor du kan oppleve en tur på kamelryggen eller dra på jeepsafari.

I byen kan du også nyte øyas beste uteliv hvor også lokalbefolkningen møtes etter jobb.

Playa de Amadores – Stranden ligger vest for Maspalomas, like ved byen Puerto Rico, og anses som en av øyas absolutt beste strender da den kun en noen få år gammel. Her bys det på kritthvit sand og massevis av plass å boltre seg på. Puerto Rico med sine mange flotte restauranter og strandbarer kan nås med en 20 minutters spasertur langs strandpromenaden. I Puerto Rico kan man også fint tilfredsstille shoppingtrangen i de mange små butikkene.

Aktiviteter i varmen
Gran Canaria byr på mange morsomme aktiviteter og spesielt surfing, golf og dykking er populære aktiviteter på øya. For surfeentusiaster kan vi nevne at øya blir kalt » Atlanterhavets Hawaii» da vinden på den nordlige delen av øya er i en klasse for seg og tilbyr perfekte bølger for surfere. Men også sør for Playa del Inglés kan man være heldig.

Hvis du foretrekker 18 hull på golfbanen, er du også på rett sted. Gran Canaria kan skilte med Spanias eldste golfklubb samt mange nye baner som bare venter på ditt besøk. Golfbanene ligger primært på den sørlige delen av øya.

Øya tilbyr også et av Europas beste steder for utforsking av livet under vannoverflaten. Gran Canaria tilbyr fantastiske dykkemuligheter hvor du kan utforske et gammelt skipsvrak ved Las Palmas og om høsten se de vakre djevelrokkene ved Sardina del Norte.

Gran Canaria med All Inclusive
Hovedbyen Las Palmas tilbyr alt hva ditt hjerte kan begjære når det kommer til shopping og storbynytelse. Her vil du også finne øyas beste hoteller hvor du kan benytte deg av muligheten for All Inclusive som tilbys på mange av hotellene og resortene. Hotellene kan også hjelpe med å arrangere ulike turer og utflukter til øyas mange attraksjoner.

Charterreiser och reiser til Kanariøyene

Avreiselufthavner til Gran Canaria