Covid-19 - UDs reiseinformasjon
Restplasser til Gran Canaria

Restplasser til Gran Canaria

Nyt enestående strender på en restplassreise til Gran Canaria

Bedøm reisemålet
4,5
(81 bedømmelser)
Med en billig restplassreise til Gran Canaria vil du få oppleve enestående badestrender, fantastisk byliv, praktfull natur, og et hav av aktiviteter og severdigheter. Gran Canaria har noe for alle.

Gran Canarias strandliv

De fleste av Gran Canarias turister reiser til øya for å oppleve de fantastiske badestrendene, samt den deilige og avslappede stemningen som finnes her.
Har du kjøpt en billig restplass til øyas hovedby, Las Palmas, kan du ta turen til byens strand, Playa de las Canteras, som ligger i en halvmåneformet bukt. Dette er en glimrende badestrand, hvor du kan prøve utallige vannaktiviteter – stranden ligger også svært nærme byen, slik at du kan nyte både strandliv og byliv på en og samme dag.
De fleste nordmenn reiser til de to store badestrendene som ligger på Gran Canarias sydkyst. Navnene Playa del Inglés og Maspalomas lyder kanskje kjent i nordmenns ører.
Playa del Inglés er en av de største strandferiebyene i Europa, men i tillegg til byens fantastiske badestrender, vil du også kunne oppleve glimrende shoppingmuligheter, gode restaurantbesøk og festlig natteliv.
Ved Maspalomas finner du imponerende, gylne sandstrender og herlig badevann, hvor barna kan leke og plaske rundt dagen lang. Her vil du også kunne se enorme sanddyner som minner feriegjestene om store ørkener.
Og siste, men ikke minst, er det også gode muligheter for å spille golf ved både Playa del Inglés og Maspalomas.

Aktiv ferie, spennende kultur og lokale perler på Gran Canaria

Uansett om du er på Gran Canaria for å sløve i solen, komme i god gå-form eller for å oppleve øyas fantastiske kultur, vil du finne et hav av glimrende muligheter her.
Liker du heseblesende action i ferien din, kan du for eksempel kaste deg ut i forskjellige vannaktiviteter som surfing, jet-ski, vannski og lignende, eller du kan leie en hest og oppleve naturen fra hesteryggen. Et annet alternativ er å leie en jeep eller en scooter, og kjøre rundt og oppleve Gran Canaria på egen hånd.
Kulturelskere liker gjerne Las Palmas lokale gallerier, museer og historiske bygninger som blant annet kan by på et flott Christoffer Colombus-museum. Det kan også være en spennende opplevelse å reise opp til de mindre fjellbyene på øya, og oppleve det lokale og noe mer avslappende liv som leves av de lokale beboerne. Det finnes faktisk steder på Gran Canaria som kan oppleves uten andre turister til stede. Kjøp en billig restplass, og finn deg en helt egen uoppdaget perle på Gran Canaria – det er verdt hver en krone.

Gran Canarias fantastiske natur

Når du er på ferie på Gran Canaria, er det en glimrende ide å leie bil en bil, og kjøre rundt og oppleve øyas fantastiske natur. Den nordlige delen av øya har subtropisk klima, og her er det derfor svært grønt og frodig. Overalt vil du finne fargerike blomster og grønne trær, og ved havet kan du finne vakre bukter og herlige strender.
På Gran Canarias mellomste og sentrale del er det mer fjellrikt og spektakulært. Her vil du finne vakre lyseblå fjellvann som er omgitt av grønne fjellsider, myldrende dyreliv mellom trær og busker, vakre sommerfugler og spennende fugler i luften. Det er også på denne delen av øya, at du kan finne den berømte vulkanen Teide som absolutt er et besøk verdt! Dette er et meget deilig område for lange gåturer, og mens du er her, bør du ta deg tid til en deilig middag på en lokal restaurant i en av de små, hyggelige fjellandsbyene som du vil finne her.
Den sydligste delen av Gran Canaria er preget av et ørkenaktig landskap, og det er her du finner de mest kjente sandstrendene på øya. Det er en fantastisk opplevelse å se de enorme sanddynene som finnes på denne delen av øya, og du vil fort tenke på store ørkener, når du går barbeint rundt i den soloppvarmede sanden. Det er en herlig følelse.

Reiseselskaper med restplasser til Gran Canaria

Restplasser med TripX
Restplasser med TUI
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.