Charterreiser til Lanzarote

Charterreiser til Lanzarote

Billige reiser til Lanzarote

Vulkaner og opplevelser på Lanzarote

Bedøm reisemålet
4,6
(69 bedømmelser)
Lanzarote er den av Kanariøyene som ligger lengst øst. Denne spanske perlen er et yndet mål for turisme med spennende opplevelser og fantastisk natur. Nå kan du besøke øyen og skape vakre minner.

Severdigheter på Lanzarote

Hovedstaden Arrecife er en flott by å besøke for den tilreisende. Her finner du blant annet det flotte museet Museo de Arte Contemporáneo som siden 1994 huser den viktigste samlingen av kunst på Kanariøyene. På en liten øy utenfor byen ligger Castillo de San Gabriel som er verdt et besøk, det samme er kirken Iglesia de San Ginés som ble bygget i 1665.

Den gamle hovedstaden Teguise ble grunnlangt allerede på 1400-tallet og er i dag en moderne ferieby. Her finner du elegante hoteller langs den livlige strandpromenaden. Her er både varierte butikker, restauranter og utesteder som den tilreisende kan kose seg med. Kunstneren og arkitekten César Manrique har jobbet iherdig med å bevare øyas estetiske ytre som de hvitkalkede husene blant annet vitner om.

Uansett hvor du bor på Lanzarote har du muligheten til å komme seg til de flotte strendene og nasjonalparken Timanfaya der du blant annet kan oppleve øyens spesielle naturen. Øyens vulkanske opphav har laget fascinerende formasjoner av grotter og tunneler som den tilreisende kan få et innblikk i gjennom mange spennende utflukter. Det unike lavalandskapet har skapt dampende geysirer som også er verdt et besøk.

Playa de Famara er en fantastisk strand og en hyggelig by som er perfekt for en dagstur. Lanzarote Aquarium er det største akvariet på Kanariøyene og et perfekt sted for den yngre garde. Det anbefales å leie en bil og dra på oppdagelsesferd rundt på øyen.

Lanzarote er en kombinasjon av vakre naturopplevelser, flotte strender og hyggelige småbyer som passer for mennesker i alle aldre. Finn din billige charterreise til Lanzarote allerede i dag.

Charterselskaper med charterreiser til Lanzarote

Billige charterreiser med Escapeaway
Billige charterreiser med TUI
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.