Restplasser til Lanzarote

Restplasser til Lanzarote

Billige restplasser til Lanzarote

Ovennevnte priser er et utvalg av de billigste restplasser innen de neste 4 ukene.
Bedøm reisemålet (232 bedømmelser)
4.6

Bestill en restplass til vakre Lanzarote

Restplasser til Lanzarote er svært populært blant oss nordmenn og det er naturligvis ikke uten grunn. Som en av Kanariøyene lokker Lanzarote med et deilig varmt klima hele året rundt – og derfor kan øya trygt besøkes alle årstider; vår, sommer, høst og vinter.

Spesielt utenom sesongen kan du finne svært billige restplasser til Lanzarote. Her på Travelmarket sammenligner vi prisene fra de store turoperatørene og gir deg en stor oversikt over billige reiser til Lanzarote – det er derfor bare å sette i gang og gjøre et søk, og du vil få frem de aktuelle prisene.

Den vakre øya

Den vakre øya, Lanzarote, oppstod som følge av et vulkanutbrudd for mange millioner år siden, og den vulkanske fortiden er fortsatt svært synlig på øya. Lanzarote er på størrelse med Bornholm, og selv på en kort ferie, kan du rekke rundt og oppleve mange av øyas fantastiske severdigheter.
Først litt om strendene. Lanzarote byr på mange forskjellige strender, uansett om du er på jakt etter en barnevennlig strand, en strand med massevis av aktiviteter, eller en rolig og romantisk strand, vil du finne noe som passer for deg eller dere.
Blant de beste strendene er Playa Blanca, Playa Chica, Playa Pocillos, Playa Flamingo, Papagayo og Playa de las Chucharas.

Vulkanene

Lanzarotes største kjennetegn er øyas vulkaner og vulkanske fortid, og en restplass til Lanzarote bør absolutt inkludere et besøk til noen av øyas termiske severdigheter. Ildfjellene med sitt golde askelandskap er en stor opplevelse, og her vil du også kunne få oppleve noen av de underjordiske grottene som ble skapt under Lanzarotes vulkanske fortid.

Kjør rundt på Lanzarote

Når du er på øya, bør du leie en bil, slik at du kan kjøre rundt og oppleve litt av Lanzarotes koselige øyliv. Kjør gjerne til Lanzarotes hovedstad, Arrecife, hvor du kan shoppe og besøke den gamle, spennende borgen. Stopp i de forskjellige landsbyene rundt omkring på øya, bad ved noen av de mindre travle strendene, og nyt den deilige utsikten fra utsiktspunktet Mirador del Rio.

Søk også etter restplasser med avreise fra Sverige og Danmark:
Sista Minuten till Lanzarote | Afbudsrejser til Lanzarote

Avreiselufthavner til Lanzarote

Reiseselskaper med restplasser til Lanzarote

  • Billige charterreiser med Allinc
  • Billige charterreiser med Apollo
  • Billige charterreiser med Escapeaway
  • Billige charterreiser med SOLFAKTOR
  • Billige charterreiser med TripX
  • Billige charterreiser med TUI
  • Billige charterreiser med Ving

Finn reisen til Lanzarote her

Les mer på bloggen vår