Charterreiser til Fuerteventura

Charterreiser til Fuerteventura

Billige reiser til Fuerteventura

Sjarmerende opplevelser på Fuerteventura

Bedøm reisemålet
4,5
(55 bedømmelser)
Fuerteventura er den nest største av Kanariøyene og nærmeste nabo til Lanzarote. På øyen finner du en blanding av oaser med palmer, hyggelige småbyer og fantastiske strender.

Strand og sol på Fuerteventura

Det er særlig de vakre, varierte og gigantiske strendene som er særpreget på Fuerteventura. Playa Cotillos har rolige laguner som passer for hele familien. På Jandiahalvøyens sørsiden kan du blant annet sandstrendene Playa Jandia, Costa Calma og Playa de Sotavento.

Costa Calma er over tre mil lang og et paradis for de som vil slikke sol på stranden og for vannsportentusiaster. De beste surfestedene finner den tilreisende i Corralejo og på øyens vestside. Fuerteventura har en stadig voksende turisme med flotte hoteller i alle prisklasser. Naturreservatet Parque Natural de Corralejo ligger på østkysten ti kilometer fra Corralejo som er svært populært for turister.

På kunstmuseet Centro de Arte Canario i byen La Olivia ligger i en flott hage med skulpturer og har gallerier med kunstverk av blant annet César Manrique, Ruben Dario and Alberto Agullo. I samme by ligger Casa de los Coroneles som har utstillinger av moderne kunst og et flott utflukt under oppholdet på Fuerteventura.

Kirken Iglesia de Santa María er datert tilbake til 1620 med et fantastisk steingulv og et alter i barokktradisjon. Kirken er bygget over sin gotiske forgjenger som ble ødelagt av pirater i 1593. Øyen har flere spennende slott og bygninger som er verdt å besøke under en ferie på Fuerteventura. Å leie en bil og dra på opplevelsestur anbefales på det sterkeste.

Fuerteventura er en øy med en lang og rik historie. Det er også den av Kanariøyene som har de flotteste strendene for late dager i solen. Finn en billig charterreise allerede i dag og ta del i alt det Fuerteventura har å by på av spennende eventyr.

Charterselskaper med charterreiser til Fuerteventura

Billige charterreiser med Escapeaway
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.