Restplasser til Fuerteventura

Restplasser til Fuerteventura

Billige restplasser til Fuerteventura

Ovennevnte priser er et utvalg av de billigste restplasser innen de neste 4 ukene.

Reis billig til fantastiske Fuerteventura

Bedøm reisemålet
4,6
(215 bedømmelser)
Fuerteventura har alt det som skal til, for å sikre deg den herligste ferie. Paradisiske strender, all verdens av aktiviteter og spennende severdigheter – du vil elske det.

Sol, strand, sand og vann

Hvis du ønsker en ferie med paradisiske strender, overveldende klart havvann og utallige solskinnstimer, da er en restplass til den kanariske øya, Fuerteventura, et utrolig godt tilbud.

Her vil du finne deilige og fredelige laguner, hvor småbarnsfamilier kan nyte flere timer med praktfull gyllen strandsand og deilig vann. Her kan du spasere hånd i hånd med kjæresten din, og nyte solen, bølgeskvulp og en herlig, avslappet stemning. Disse opplevelsene kan du blant annet finne på Fuerteventuras strand, Playa de Cotillo.

Vil du oppleve en utsikt med kilometervis av strand, solsenger og havvann, bør du ta turen til blant annet strendene Playa de Sotavento, Playa de Jandia og Costa Calma. Og er det havsportsaktiviteter du er på jakt etter, er det en glimrende idé å reise til strendene ved feriebyen Corralejo, hvor du blant annet kan snorkle, dykke og surfe; her finnes det flere gode surfe- og dykkesentre.

Aktiv ferie på Fuerteventura

Det er mange muligheter for sportsaktiviteter på Fuerteventura, og i hele vinterperioden reiser mange sportsutøvere hit for å trene. Får du selv lyst til å mosjonere, mens du er på ferie på Fuerteventura, kan du for eksempel ta på deg løpeklærne, leie sykler, dyrke vannsport, eller spille golf på en av øyas flotte golfbaner.

Enorme menger med sand er kommet med vinden fra Sahara-ørkenen og til Fuerteventura. En morsom ide kan derfor være å leie en bil og kjøre ut i det sandfylte ørkenlandskapet og se nasjonalparken Las Dunas. Spaser en liten tur, og merk hvor deilig sanden føles mellom tærne.

Markeder, aloe vera og et spennende tårn

Liker du sightseeing og shopping, er det glimrende muligheter for nettopp dette på Fuerteventura. Rundt om på øya vil du finne flere artige lokale markeder. Et par som kan neves er gatemarkedet som finner sted på torsdager i byen Morro Jable, det daglige markedet i Corralejo, samt kunst- og håndverksmarkedet hver lørdag i byen Lajares. På Fuerteventura vokser det mange aloe vera-planter, og i byen Morro Jable er det et aloe vera infosenter, hvor du kan få all verdens av informasjon om den spesielle medisinske planten. Er du i byen El Cotillo, bør du besøke tårnet, Castillo del Tostón, hvor du har den vakreste utsikt over de brede sandstrendene.

Maten er en deilig opplevelse på Fuerteventura

Liker du deilige kulinariske opplevelser, vil du sette stor pris på restaurantene i blant annet byene Corralejo, El Castillo og Las Playitas. Her kan du spise deilige lokale fiskeretter med fersk fisk og skalldyr som nettopp er kommet fra havet. Kanariøyene, og spesielt Fuerteventura, er meget inspirert av de spanske mattradisjonene, så hvorfor ikke bestille litt tapas og nyte et glass god spansk vin til?

Da er ferielykken sikret!

Avreiselufthavner til Fuerteventura

Restplasser fra Oslo Gardermoen

Reiseselskaper med restplasser til Fuerteventura

Restplasser med Escapeaway
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.