Charterreiser til Tenerife

Charterreiser til Tenerife

Billige reiser til Tenerife

Billige reiser til Tenerife

Bedøm reisemålet (77 bedømmelser)
4.4

Sol og sommer på Tenerife

Et av nordmenns mest populære reisemål er den deilige ferieøya Tenerife, som alle har hørt om og veldig mange har besøkt.

Tenerife byr på fantastiske muligheter for å slikke sol blant vaiende palmer på stranden eller ved bassenget, men Tenerife er også så mye mer enn det. Hvis du er interessert i shopping eller kultur drar du til hovedstaden Santa Cruz de Tenerife som kan friste med så mangt. Og er det familiemoro dere er ute etter kan Tenerife lokke med flere spennende forlystelsesparker.

Dessuten mener de fleste at Tenerife er den av Kanariøyene som kan skilte med de beste og mest varierte naturområdene. Uansett hvor på øya du befinner deg stiger vulkanen Teide opp over deg, 3.718 meter høy, og rundt den venter utallige herlige naturopplevelser deg, blant annet i hele 42 vernede naturområder. Så hvis du er en av dem som velger en charterreise til Tenerife får du helt sikker noe å se på.

De beste strendene

Selv om Tenerife har en fantastisk kultur og natur kommer likevel de fleste turistene dit for å slappe av og nyte livet på de mange flotte strendene. Her er en kort beskrivelse av noen av de mest populære strandområdene.

Playa de las Américas
Ahhh – det er ikke uten grunn at ”amerikanernes strand” antakelig er den mest kjente stranden på Tenerife. Playa de las Américas er en fantastisk familievennlig strand med gyllen sand, palmetrær og et herlig varmt og turkisblått vann som de fleste dagene er veldig rolig.

Los Christianos
Strendene ved Los Christianos kan likeledes by på deilig, gyllen, varm sand som kiler mellom tærne når man smilende går ned til strandstolen for å nyte enda en dag i solen. Den delen av stranden som ligger ved Playa las Vistas er lett tilgjengelig for handicappede, og langs hele stranden er det gode muligheter for å få kjøpt snacks og forfriskninger.

De to nevnte strandområdene er selvfølgelig ikke de eneste på Tenerife. El Médano er populær blant adrenalinjunkies, naturister drar ofte til Playa la Tejita, man finner sort vulkansand på Playa los Abrigos, og det fins også mange andre, mindre kjente strender. For ikke å glemme de svært populære strandresortene Costa Adeje, Los Gigantes og Puerto de la Cruz.

Takket være sin plassering i Atlanterhavet, langt sør for spanskekysten, er klimaet på Tenerife deilig året rundt, så øya trekker oss nordboere til seg i alt fra juleferier til sommerferier. Selv når snøen daler ned over Norges land kan man takket være charterreiser til Tenerife nyte solen ved stranden eller bassenget.

Søk også etter charterreiser med avreise fra Sverige og Danmark:
Charterresor till Teneriffa | Charterrejser til Tenerife

Charterreiser och reiser til Spania

Charterselskaper med charterreiser til Tenerife

  • Billige charterreiser med Allinc
  • Billige charterreiser med Apollo
  • Billige charterreiser med Escapeaway
  • Billige charterreiser med SOLFAKTOR
  • Billige charterreiser med TripX
  • Billige charterreiser med TUI
  • Billige charterreiser med Ving

Finn reisen til Tenerife her

Les mer på bloggen vår