Restplasser til Tenerife

Restplasser til Tenerife

Billige restplasser til Tenerife

Fra Oslo

Fra Bergen

Fra Trondheim

De ovennevnte prisene er de billigste fra første mulige avreisedag og 4 uker fremover.

Billige reiser til Tenerife

 • Utvalgte tilbud

 • Oslo

 • Bergen Flesland

 • Stavanger Sola

 • Trondheim Værnes

Skyview Hotel
Skyview Hotel 1-romsleilighet
Puerto de la Cruz, Tenerife, Kanariøyene, Spania 1. okt fra Oslo 7 netter
3 895,- Velg
Sunprime Ocean View
Sunprime Ocean View 1-romsleilighet med balkong
Playa de las Americas, Tenerife, Kanariøyene, Spania 15. okt fra Stavanger Sola 7 netter
3 995,- Velg
Solmar
Solmar 2-romsleilighet – uten soveromsdør
Los Cristianos, Tenerife, Kanariøyene, Spania 8. okt fra Bergen Flesland 7 netter
5 145,- Velg
Atlantic Holiday
Atlantic Holiday Ettromsleilighet
Callao Salvaje, Tenerife, Kanariøyene, Spania 22. okt fra Oslo 7 netter
5 168,- Velg
Dragos del Sur
Dragos del Sur Toromsleilighet
Los Gigantes, Tenerife, Kanariøyene, Spania 15. okt fra Bergen Flesland 7 netter
6 348,- Velg
Playa Calera Apartments
Playa Calera Apartments Toromsleilighet
Tenerife, Tenerife, Kanariøyene, Spania 22. okt fra Bergen Flesland 7 netter
6 484,- Velg
Bedøm reisemålet (280 bedømmelser)
4.5

Reis til deilige Tenerife

Om dere finner en reise blant de mange restplassreisene til Tenerife, kan dere forvente dere sol, varme og gode opplevelser. Tenerife er en øy som ligger i Atlanterhavet, ca. 300 km. fra Afrikas kyst. Hvert år besøker mer enn 5 millioner denne øya. Og nettopp på grunn av de mange turistene, er turismen en viktig inntektskilde på Tenerife, men også landbruk og fiske er viktige for øyas økonomi.

Tenerife er av vulkansk opprinnelse og det er stor forskjell på nord- og sørdelen av øya. Passatvinden som kommer fra nord, gjør at den nordlige delen er frodig på grunn av en god del nedbør, mens det i sør nesten kun er sol og tørt vær, dvs. akkurat det været som vi nordmenn elsker.

De fleste turister besøker Tenerife Sør, da man som sagt nesten alltid er garantert sol og varme her. Sørdelen ligger i le for passatvindens regndannelse. Klimaet er subtropisk, noe som betyr at det er ensartet og behagelig hele året rundt.

Temperaturene ligger mellom 20 og 25 grader, så om dere ikke har mulighet for å reise på en restplass til Tenerife i sommerferien, kan dere fint reise ned til varmen i vintermånedene, når været i Norge blir for kaldt. Vi kan som nordmenn bare drømme om et klima som på Tenerife. Den beste måten å beskrive det på, er vel – perfekt.

De mest besøkte byene er Playa de Las Americas og Los Christianos som ligger på øyas sydlige del. Generelt er den sydlige delen mest besøkt på grunn av det mer fuktige klimaet i nord.

Reiser dere avgårde på en av de mange billige restplassreisene til Tenerife, bør dere absolutt besøke Playa de Las Americas. Her vil dere finne massevis av koselige barer, gode restauranter og shoppingsentre. Og det er absolutt mulig å gjøre en god handel, da prisene generelt sett er lave.

På Tenerife er det svært variert landskap, her vil man kunne se furuskog, solfylte strender, tropisk grønt landskap og fjell som rager mer enn 4000 meter opp i lufta. Selv om øya er en utpreget turistøy med et høyt besøkstall året rundt, kan man alltids kjøre litt vekk fra de mest populære områdene og få noen andre gode opplevelser. Mange områder, og spesielt de små landsbyene, er nærmest uberørte av turismen, og man kan i disse områdene føle Tenerifes helt egen kultur og sjarm.

Når dere har valgt en av de fristende restplassene til Tenerife og nærmer dere øya fra lufta, vil det første dere får øye på av øya, være Pico del Teide. Det er verdens 3. største vulkan og Spanias største fjell.

På Tenerife er det mange sportsinteresserte og en del aktive sportsutøvere. Spesielt fotball og tennis er meget populære sportsgrener på øya. Tenerife har også sin egen fotballklubb som ble grunnlagt allerede i 1922.

Tenerife er en øy som mange besøker igjen og igjen, da man raskt blir betatt av dens spesiell sjarm og det milde klimaet hele året rundt. Kom derfor i gang med å søke på restplasser til Tenerife i vår søkemotor, og begynn allerede nå å glede dere til å reise avgårde.

Travelmarket ønsker dere en riktig god reise!

Søk også etter restplasser med avreise fra Danmark, Sverige og Finland:
Afbudsrejser til Tenerife | Sista Minuten till Teneriffa | Pakettimatkat Teneriffa

Reiseselskaper med restplasser til Tenerife

 • Billige restplasser med Apollo
 • Billige restplasser med Escapeaway
 • Billige restplasser med SOLFAKTOR
 • Billige restplasser med TripX
 • Billige restplasser med TUI
 • Billige restplasser med Ving

Restplasser til Spania

Avreiselufthavner til Tenerife

Finn reisen til Tenerife her

Les mer på bloggen vår