Find billige flybilletter til Las Palmas på Gran Canaria

Billige flybilletter fra Oslo, Sandefjord (Torp) til Las Palmas, Gran Canaria

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Las Palmas, Gran Canaria

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.

Fra Oslo, Sandefjord (Torp) til Las Palmas, Gran Canaria

Gran Canaria er kjent for sitt behagelige klima året rundt, og området tiltrekker en masse turister særlig fra Nord-Europa som har bruk for litt sol og varme i de kalde vintermånedene.

De fleste oppsøker las Palmas for å nyte solen, stranden og det krystallklare vannet, men byen har også en hel del andre ting å by på.

Attraksjoner i Las Palmas

De vakre strendene kan brukes til mange andre ting enn bading og soling, og den flotte Playa de Las Alcaravaneras er med sin 16 km-lange strandpromenade blant annet populær til aktiviteter som gåturer, sykling og jogging. Sjøen i bukten er rolig så området er også attraktivt til seiling og kano-aktiviteter.

I hjertet av Vegueta-kvarteret – byens eldste bydel - ruver Santa Ana-katedralen. Den imponerende bygningen er kanariøyenes første kirke og ble oppført allerede i 1478, men stod først ferdig nesten 400 år senere. Konsekvensen av den lange byggeprosessen er blant annet at byggverket speiler hele tre forskjellige stilarter – den gotiske, den nyklassisistiske og renessansen. En tur opp til kirkens sørligste tårn gir en fantastisk utsikt over byen og marinaen.

På The Atlantic Center of Modern Art – også i det sjarmerende Vegueta-kvarteret - kan du få innblikk i kunst og kultur fra Gran Canaria og omegn. Museet har vært og er en helt essensiell spiller i forhold til å spre den lokale kunsttradisjonen til resten av verden. Museet huser både permanente og midlertidige utstillinger som spenner fra den historiske avant-garden til moderne kunst.

Velger du å besøke den koselige bydelen på en torsdag, kan du avslutte sightseeingen med en billig omgang tapas på en av de mange sjarmerende tapas-barene. Torsdag er nemlig tapas-dag, og området er i den anledning ekstra livlig.

Du kan få billige flybilletter til las Palmas på Gran Canaria fra Sandefjord/Torp.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.