Billige flybilletter til Alicante

Billige flybilletter til Alicante

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Alicante

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
8. apr 26. apr
TRF
ALC
ALC
TRF
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 682,- Velg
8. apr 26. apr
TRF
ALC
ALC
TRF
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 777,- Velg
2. apr 5. apr
TRF
ALC
ALC
TRF
Ryanair Direkte
Ryanair 1 stopp
Fra kr. 1 292,- Velg
30. apr 5. jun
TRF
ALC
ALC
TRF
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 1 297,- Velg
27. mai 17. jun
OSL
ALC
ALC
OSL
Vueling Airlines 1 stopp
SAS Direkte
Fra kr. 1 346,- Velg
21. apr 28. apr
TRF
ALC
ALC
OSL
Norwegian Air Direkte
Iberia 1 stopp
Fra kr. 1 362,- Velg

La deg friste av spennende Alicante

Når du leter etter billige flybilletter til Alicante, er det her på Travelmarket du bør søke. Vi har samlet alle de beste tilbudene her i vår reisesøkemotor. Alt du trenger å gjøre er å taste inn noen få kriterier og klikke søk, og du får opp en lang liste med spennende reisetilbud som du ikke kan si nei til.

Søk etter billige flybilletter til Alicante her på Travelmarket, og få den beste oversikten på et lite øyeblikk.

Alicante er en av de raskest voksende byer i Spania. Det skyldes spesielt den voksende turismen som preger byen. Og man kan godt forstå hvorfor tusenvis av mennesker hvert år reiser til Alicante: Her er det sol, sommer, strand og storbyliv. Alicante er for deg som vil kombinere sol og strand med shopping og museer.

Gå på oppdagelse i byen og føl historien på kroppen. 166 meter over havets overflate finner du middelalderborgen, Castillo de Santa Bárbara. Borgen ble bygget mellom 1200- og 1500-tallet, men det sies at det har vært borg på stedet helt tilbake til år 200 f.Kr. Se borgens mange rom, ganger og katakomber, og nyt samtidig den vakre utsikten over Alicante.

Du bør også få med deg et besøk i den vakre kirken, San Nicolas, som sies å være det vakreste eksempelet på barokk-arkitektur i Spania.

Alicante har som sagt mange spennende historiske landemerker, men i takt med at byen vokser, kommer det flere og flere spennende nye bygninger til. Overgangen mellom den gamle bydelen og den mer moderne delen av Alicante, markeres av den store veien, Rambla de Mendez Nunez. Her finner du butikker, kontorer og banker.

Ønsker du 100 prosent avslapning, bør du ta turen til den fantastiske og ettertraktede stranden i Alicante. Hvite sandstrender, blått hav og deilig solskinn. Len deg tilbake og nyt det deilige været i Alicante. Mange foretrekker å besøke Alicante på våren, da byen på denne årstiden har et behagelig vær med temperaturer på rundt 20 grader og få regnværsdager.

Strendene er langgrunne omkring Alicante, og derfor perfekte om du reiser med barn. Og hvis barna skulle begynne å kjede seg på stranden, kan du ta dem med til den gratis fornøyelsesparken, Monte Tossal Park. Her finnes det massevis av underholdning for barna, blant annet et kjempesjakkspill, minigolf og klatrevegg, så her kan det bli brent litt energi.

La deg friste av spennende Alicante, og bestill flybillettene til Alicante allerede nå. Da kan du i ro og mak planlegge hva ferien skal inneholde, og du vil være sikker på at du får det beste tilbudet.

Populære lufthavner for fly til Alicante

De mest populære lufthavnene i Spania

Populære reisemål i Syd-Europa