Flybilletter til Alicante

Billige flybilletter fra Stavanger Sola til Alicante

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fra Stavanger Sola til Alicante

Alicante er en av de raskest voksende byene i Spania, på grunn av turismen, men også grunnet den gode plasseringen ut til det fantastiske Middelhavet.

Strand og sol i Alicante

Hovedattraksjonen i Alicante er strendene, og sol og varme er ofte hovedgrunnen til at turistene oppsøker byen. I hjertet av Alicante ligger Postiguet-stranden – en sandstrand som er populær både om dagen og om kvelden, da den i kveldstimene har en nesten magisk stemning grunnet de mange sodium gatelysene. Er du forberedt på litt reisetid, kan du med buss også nå en av Spanias største og beste strender, den 7 km lange San Juan Beach. Fra havnen i Alicante kan du dessuten ta forskjellige båtturer i det omkringliggende Middelhavet, eller også en hel dagstur til øyen Tabarca. Sistnevnte tilbyr et herlig avbrekk fra det travle bylivet, da øyens tettsted er både bil-, shoppingsenter- og skyskraperfritt! Besøk byens lille kirke, og gå ellers på oppdagelse i vill, spansk natur.

Kulturliv og festivaler i Alicante

Det behagelige klimaet lokker også spanjolene utendørs, og byen kjennetegnes ved forskjellige festivaler og utendørsarrangementer. Den viktigste festivalen i byen, Las Hogueras de San Juan, står på i slutten av juni. Befolkningen bygger store monumenter som brennes på spektakulære bål under festivalens siste netter. Festivalen etterfølges av en uke med fyrverkeri på stranden. Andre feiringer er blant annet karnevalet i februar/mars samt den store Moros y Cristianos-festivalen i oktober. Sistnevnte foregår i de mange små byene omkring Alicante, hvor de lokale kler seg ut i fargerike kostymer som mauriske og kristne krigere og riddere, for å symbolisere gjenerobringen av de små byene fra islamiske styrker til de kristne kongene.

Det er med andre ord ingen grunn til å la seg begrense av årstiden hvis man vurderer et besøk til Alicante, da byen er et opptog av fest og liv hele året.

Du kan få billige flybilletter til Alicante fra Stavanger, så det er bare å komme i gang.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.