Vid sandstrand med palmer og utsikt over en kystby under en klar blå himmel.

Billige flybilletter fra Kristiansand (Kjevik) til Alicante

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Flybilletter fra Kristiansand (Kjevik) til Alicante

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
7. okt 12. okt
KRS
ALC
ALC
KRS
KLM 1 stopp
KLM 1 stopp
Fra kr. 2 560,- Velg
6. aug 13. aug
KRS
ALC
ALC
KRS
SAS Direkte
KLM 1 stopp
Fra kr. 2 751,- Velg

Fra Kristiansand (Kjevik) til Alicante

Med en perfekt beliggenhet ved Middelhavet er Alicante et godt valg når du skal ut og reise. Som en av de viktigste havnebyene i Spania er den stadig i vekst og et sted der du alltid kan oppleve noe nytt i dette ferieparadiset.

Severdigheter i Alicante
Promenaden Explanada d´Espanya ligger langs havneområdet i sentrum av Alicante og er et godt sted å begynne. Som orienteringspunkt er veien kort til bykjernen og ikke minst den populære bystranden Playa del Postiguet for turister så vel som lokalbefolkning. Stranden Playa de San Juan er også svært idyllisk.

Fra promenaden er veien kort til Gamlebyen som går under navnet El Barrio som består av sjarmerende smågater og smug der småbutikkene er verdt å kikke innom. Her ligger Iglesia de Santa Maria som er Alicantes eldste kirke og en av de mest populære attraksjonene.

Castillo de Santa Bárbara er Europas største middelalderfestning og ligger på den 166 meter høye fjelltoppen ved Alicante. Det er populær å ta seg til festningen som er åpen hver dag til fots og med heis som kan nås via en tunnel i nærheten av Playa del Postiguet. Ved festningen ligger Capa-samlingen som innholder verdens største samling av moderne spansk skulpturkunst.

Levende både dag og natt

Alicante regnes for å ha Spanias beste uteliv og byr på middelhavsk stemning. Gjennom også å være en studentby som sørger for at det alltid er god stemning. Tapasrestauranter i El Barrio er mange og byr inn til delikate smaksopplevelser og er et godt sted å starte aftenene. Ved midtnatt forvandles flere av disse til utesteder der det spilles musikk ut i de små morgentimer.

Det er mulig å booke billige flybilletter fra Kristiansand til Alicante. Dermed er veien kort til de nye og innholdsrike opplevelsene for deg og dine.

Populære lufthavner for fly til Alicante