Covid-19 - UDs reiseinformasjon
Restplasser til Alicante

Restplasser til Alicante

Billige restplasser til Alicante

Ovennevnte priser er et utvalg av de billigste restplasser innen de neste 4 ukene.

Det er alt å oppleve i Alicante

Bedøm reisemålet
4,5
(200 bedømmelser)
Alicante, som har beliggenhet på Costa Blanca, er svært kjent for sine strender og sitt fantastiske natteliv. Men byen har så mye mer å by på.

Palmer, seilbåter og strandliv

Alicante er en ordentlig spansk storby som året rundt besøkes av et imponerende antall turister. Langs den store strandbulevarden Explanada de España, står palmene side om side, og caféene ligger tett. Her kan du sitte med en avkjølende drink i hånden og nyte utsikten over byens imponerende marina, hvor luksusyachter og seilbåter legger til hele dagen lang – det er utrolig vakkert! Herfra kan du rusle videre ned til stranden Playa del Postiguet, hvor du finner den vakreste, gylne strandsand og dypblått havvann. Finn frem solbrillene, solkremen og parasollen, og nyt noen timer med det skjønne, avslappende strandlivet.

Den moderne storbyen

Alicante er en svært moderne storby, hvor nytenking og fornyelse har skapt fantastiske rammer for deilige dager med fantastiske ferieopplevelser for byens besøkende. Alicante er ikke bare en by for turister, slik som man gjerne kan få inntrykk av at mange av de andre byene ved Costa Blanca er. Alicante er en vanlig spansk storby, hvor både lokale og besøkende føler at de hører hjemme - her er det nemlig god plass til alle.

Den gamle bydelen

I Alicantes østlige sentrum, like ved den imponerende kirken, Concatedral de San Nicolás de Bari, ligger byens gamle bydel, El Barrio, hvor byens gjester blir møtt med en fantastisk stemning av avslappethet og imøtekommenhet. I El Barrios smale middelaldergater ligger det massevis av butikker og det finnes flere glimrende severdigheter i området. Det er også her du vil finne de fleste restaurantene, barene og caféene, og et natteliv som først avsluttes langt ut i de små timer.

Byens spennende borg

For barn og lekne sjeler er det en fantastisk opplevelse å besøke Alicantes borg, Castillo de Santa Bárbara, som ligger på en høy klippe. Fra denne borgen får du den mest fantastiske utsikt over byen og havet, og du kan komme deg opp på høyden på en noe uvanlig måte. Det er nemlig bygget en kabelbane fra stranden, Playa del Postiguet, og opp til borgen, og da er jo turen i seg selv også litt av en opplevelse.

Attraktive severdigheter, spennende kultur og morsomme aktiviteter

Det er svært mange flotte severdigheter, aktiviteter og attraksjoner å kaste seg over på en restplassreise til Alicante.
I byen er det et hav av glimrende museer, som for eksempel et arkeologisk museum, flere kunstmuseer som blant annet utstiller verker av Dalí, Miró og Picasso. Det finnes flere flotte kirker, i tillegg til teatre og kinoer.
Skulle du en dag få lyst til å reise litt vekk fra Alicante, kan du ta en båttur til øya Isla de Tabarca, hvor du vil finne en rolig og avslappende strand, deilig atmosfære, samt gode muligheter for både snorkling og dykking.

Reiseselskaper med restplasser til Alicante

Restplasser med TripX
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.