Covid-19 - UDs reiseinformasjon
Restplasser til Costa Blanca

Restplasser til Costa Blanca

Billige restplasser til Costa Blanca

Ovennevnte priser er et utvalg av de billigste restplasser innen de neste 4 ukene.

Finn en restplass til vakre Costa Blanca

Bedøm reisemålet
4,6
(187 bedømmelser)
Costa Blanca betyr ”hvit kyst” på spansk, og den 200 kilometer lange kyststrekningen, dekket av et lag av den fineste hvite sand, lever virkelig opp til navnet. Så langt øyet rekker, kan du skue ut over det azurblåe Middelhavet, den glitrende sanden og de høye spanske fjellene bak deg.

Det er vakkert, det er herlig, så hvorfor ikke ta et avbrekk fra hverdagen i Norge og i stedet finne ut hvorfor Costa Blanca har blitt et av Europas mest populære reisemål.

Strandliv for alle
Costa Blanca er navnet på en del av kystlinjen i Øst-Spania, hvor den regionale hovedstaden er det populære turistmålet Alicante. En av grunnene til at det er så populært er at det deilige strandlivet under den spanske solen er for alle. Enten om du reiser som en barnefamilie, alene eller som par, kan vi love deg at du vil få en perfekt ferie på stranden. Det finnes barnevennlige strender, fantastiske restauranter og festlige barer – noe for enhver smak.

Kultur og mosjon på Costa Blanca
Costa Blanca kan by på mye annet enn bare avslappende strandliv. De spanske fjellene som omkranser den lange kystlinjen, er perfekt for herlige gå- og sykkelturer i det vakre fjellandskapet. Enten du er nybegynner eller en erfaren sportsutøver kan vi garantere at du får se et naturlandskap som du sent vil glemme.

Er du interessert i gamle spanske slott fra en svunnen tid? Eller hva med den fantastiske fjellandsbyen Guadalest med sin vakre kirke, med sin fenomenale utsikt over fjellene? Costa Blanca er et sted med mange kulturelle severdigheter i nærområdet. Costa Blanca er en turistdestinasjon for de fleste, så skynd deg og bestill en restplass hit, før naboen tar den!

Reiseselskaper med restplasser til Costa Blanca

Restplasser med Loveholidays.no
Restplasser med TripX
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.