Flybilletter til Alicante

Billige flybilletter fra Rygge til Alicante

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fra Rygge til Alicante

Alicante er en av de mest populære turistbyene i Valencia-distriktet i Spania, og byen har mye mere å by på enn bare sol og strand.

Det historiske Alicante

Velger du å bo i den gamle delen av byen, er de aller fleste interessante områder innenfor gåavstand. Midt i byen ruver det 166 meter høye Benacantil-fjellet. På toppen av fjellet finner du et av Spanias største middelalderfort, Santa Barbara-slottet som ble bygget av muslimer på 800-tallet. Det er en hyggelig og opplevelsesrik tur å gå fra Plaza de Carmen, igjennom de smale gatene og opp til toppen, men du kan også velge å ta banen ved foten av fjellet. I tillegg til en historisk vandring i de gamle middelalderomgivelser, får du også en fantastisk utsikt over byen og havneområdet som er vel verdt å få med seg.

Museer og kunst i Alicante

Hvis du ønsker å fortsette den historiske og kulturelle vandring i byen, finnes også en hel del anbefalelsesverdige museer. På Det Arkeologiske Museum på Plaza del Doctor Gómez Ulla kan du se over 80.000 fund fra arkeologiske utgravninger rundt omkring i byen, såvel som interessante filmer om de aller første sivilisasjonene i området, fra steinalderen til middelalderen. På Gravina Museum of Fine Arts og Asegurada Museum of Modern Art, kan du få med deg spansk kunst i ypperste klasse, da de to museer utstiller verker fra kunstnere som Picasso, Braque, Gris og Miró. På Asegurada kan du også se kunstsamlinger fra to av områdets lokale kunstnere, Eusebio Sempere og Juana Francés.

Tilbake i solen etter den lange kunsthistoriske vandringen i Alicantes kulturliv, passer det godt med en avsluttende tapas på en av byens hyggelige fortausrestauranter. Husk bare at spanjolene spiser sen middag, og at mange serveringssteder er stengt mellom klokken 16 og 21.

Du kan få billige flybilletter fra Rygge til Alicante, så den spanske sommer er ikke langt unna.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.