Panorama av Paris i solnedgang, med Eiffeltårnet og tett bybebyggelse.

Billige flybilletter til Paris

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Paris

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
6. des 8. des
OSL
ORY
ORY
OSL
Transavia Direkte
Transavia Direkte
Fra kr. 830,- Velg
4. des 8. des
OSL
CDG
CDG
OSL
Lufthansa 1 stopp
Lufthansa 1 stopp
Fra kr. 833,- Velg
5. des 8. des
OSL
CDG
ORY
OSL
Norwegian Direkte
Transavia Direkte
Fra kr. 997,- Velg
24. okt 27. okt
OSL
ORY
BVA
OSL
Transavia Direkte
LC Busre EasyJet 1 stopp
Fra kr. 1 355,- Velg
30. jul 6. aug
TRF
BVA
BVA
TRF
Wizz Air 1 stopp
Wizz Air 1 stopp
Fra kr. 1 358,- Velg
5. aug 12. aug
OSL
CDG
ORY
OSL
Norwegian Direkte
Transavia Direkte
Fra kr. 1 371,- Velg

Opplev byenes by – finn din flybillett her

Paris har gått rett i hjertet til reiseglade og turister i mange hundre år, og det er ikke vanskelig å forstå. For hvem kan si nei til byens sjarmerende stemning, til de vakre bygningene, de mange grønne parkene, og til Eiffeltårnet og Triumfbuen, til de spennende og lokale butikkene, de elegante kvinnene, caféene og de utallige andre severdighetene og attraksjonene som gjør Paris så unik?

Paris største attraksjon

Hvert år reiser hundretusener av turister til Paris for å oppleve den franske hovedstaden og alle dens severdigheter. Og når du selv besøker byen, vil du selvfølgelig som alle andre besøkende oppleve Eiffeltårnet, og også Louvre-museet som rommer noen av de største kunstverker i verden, i tillegg til Triumfbuen som ligger ved enden av den lange, verdensberømte bulevarden, Champs-Élysées. Men disse severdighetene er bare noen få av et hav av fantastiske og enestående severdigheter i Paris – så skynd deg, kjøp en billige flybilletter til Paris, og reis avgårde til ”Byenes by” – du vil garantert få en opplevelse for livet.

Montmartre – en fantastisk oase i Paris

Når du er i Paris, anbefales det på det varmeste å besøke bydelen Montmartre, hvor du blant annet kan se den vakre Sacré-Coeur-kirken, mange fine kunstgallerier og kunstutstillinger, høre musikk, samt oppleve kabareter og levende musikk. Det er utrolig deilig å besøke området, Montmartre, og her kan du bruke flere timer på å titte i butikker, ta en liten rast på en koselig café, eller bare rusle rundt og oppleve hvordan hverdags- og ferielivet leves og nytes her. Her vil du finne en spesiell kunstnerisk stemning, og det er svært lett å forelske seg i bydelen og dens unike sjarme.

Notre Dame – Paris enestående kirke

En annen fantastisk attraksjon i Paris, er den 850 år gamle, vakre kirken med den karakteristiske to-tårnede fasaden, nemlig Notre Dame.
Notre Dame-kirken er kjent verden over, og flere store franske personligheter har gjennom tiden blitt begravet her. En helt spesiell begivenhet fant sted i Notre Dame-kirken, da Napoleon kronet seg selv til fransk keiser den 2- desember i 1804.

Smak og nyt parisiske herligheter

Når du har trasket rundt en hel dag, og beina er slitne etter alle severdighetsbesøkene, er det en glimrende idé å finne en liten og koselig café, hvor du kan drikke en sårt trengt kopp kaffe eller et godt glas vin med et par franske herligheter til. Besøk det flotte konditoriet (på fransk: patisserie) Ladurée, som ligger på Champs-Élysées, og nyt en stille stund med et par deilige markroner eller noen av deres andre fremragende kaker.

Metro-perler i Paris

En annen av de virkelig flotte, parisiske perler er de gamle metrostasjonene som ble designet av art nouveau-arkitekten, Hector Guimard, for mer enn 100 år siden. Stasjonene i seg selv er sanne kunstverker med sine enestående inngangspartier med støpejernbuer, stilfulle stasjonsskilt og fargestrålende glass – og er absolutt et besøk verdt. I dag er det dessverre kun to igjen av de gamle stasjonene, Porte Dauphine og Abbesses, så ta turen og opplev dem med billige flybilletter til Paris.

Populære lufthavner for fly til Paris

Populære reisemål i Syd-Europa