Med flybilletter til Paris kan du opleve det berømte Eiffeltårn

Billige flybilletter fra Oslo, Sandefjord (Torp) til Paris

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fra Oslo, Sandefjord (Torp) til Paris

Frankrikes hovedstad Paris er en svært romantisk by som er fylt med fantastisk arkitektur og flotte kunstopplevelser. Her kan du nyte, utforske og drømme blant byens kjente og ukjente skatter .

Severdigheter i Paris

Over 30 millioner utlendinger velger å legge turen til den franske storbyen hvert år. Mange av dem for å se noen av verdens mest kjente attraksjoner som Eiffeltårnet med sine 324 meter der utsikten er fabelaktig. Katedralen Notre-Dame i storslått arkitektur er verdt et besøk. Det samme er Triumfbuen og paradegaten Champs-Elysées. Kirken Sacré-Coeur ligger i Monmartre og vidunderlige spisesteder i nærheten.

Pont Neuf er Paris’ eldste bro og nok et kjent landemerke. I 1991 med breddene langs Seinen utpekt som et verdensarvområder og perfekt for en pust i pakken mellom alle inntrykkene, det samme er Latinerkvarteret med hyggelige kafeer og innbydende butikker.

Kunst og kultur i Paris

I Paris finnes neon av de mest kjente kunstskattene og er et eldorado for den museumsinteresserte. Alle mest kjent er Musée de Louvre som er det mest besøkte museet i verden med rundt 35 000 objekter fra forhistorisk tid og frem til 1800-tallet på over 60 600 kvadratmeter. Høydepunktet er uten tvil Leonardo da Vincis Mona Lisa, men det anbefales og tilbringe ett par timer på museet.

Pompidou-senteret er en berømt kunstinstitusjon og byggverktegnet av Renzo Piano og Richard Rogers som sto ferdig i 1977. Her er det både offentlig bibliotek mens museet for nasjonal moderne kunst også ligger i bygningen. Et besøk på Picasso-museet anbefales på det sterkeste og Musée d'Orsay er mest kjent for sin samling av bilder fra impresjonismen og postimpresjonismen.

Paris er bestående, men også et sted der du alltid oppdager noe nytt. Her går det klassiske og det moderne hånd i hånd Prøv en billig flybillett fra Sandefjord/Torp til Paris mange magiske opplevelser.
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.