Bildet fremviser de praktfulle ruinene av Parthenon på Akropolis i Athen, opplyst av solen.

Billige flybilletter til Athen

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Athen

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
15. nov 23. nov
OSL
ATH
ATH
OSL
Lufthansa 1 stopp
Lufthansa 1 stopp
Fra kr. 1 462,- Velg
15. nov 22. nov
OSL
ATH
ATH
OSL
Swiss 1 stopp
Austrian Air 1 stopp
Fra kr. 1 485,- Velg
14. sep 21. sep
OSL
ATH
ATH
OSL
KLM 1 stopp
AirBaltic 1 stopp
Fra kr. 1 864,- Velg
24. aug 21. sep
OSL
ATH
ATH
OSL
Norwegian Direkte
Jat Airways 1 stopp
Fra kr. 1 965,- Velg
30. okt 3. nov
OSL
ATH
ATH
TRF
Wizz Air LC Busre 2 stopp
Volotea LC Busre 2 stopp
Fra kr. 2 007,- Velg
8. okt 31. okt
TRF
ATH
ATH
OSL
Wizz Air 2 stopp
LC Busre EasyJet 1 stopp
Fra kr. 2 052,- Velg

Finn en billig flybillett til Athen

Vakre, lyse Athen er den moderne og sofistikerte hovedstaden i Hellas. Byen har en historie som går lenger tilbake enn noen annen europeisk storbys historie. Det er en farverik metropol som kan tilby sine feriegjester alt hva hjertet begjærer av attraksjoner, butikker, restauranter, kulturopplevlser, hoteller, museer, parker og alle tenkelig tilbud for øvrig. Hvis du gir deg god tid og ikke bare skynder deg gjennom byen, vil du komme til å oppleve mange av Athens utallige glitrende severdighetsjuveler.

Vennlige, severdige og stemningsfulle Athen

Athen er en by i evig utvikling, men samtidig er det en avslappet og herlig stemning her. Den livsnytende lokalbefolkningen går gjerne i spissen og inntar kafébordene for å få seg en god kopp kaffe og en snakk med sidemannen når den varme ettermiddagssolen står på sitt høyeste. Og om kvelden er det en fantastisk opplevelse å gå en tur i byens gater, hvor barnefamilier, studenter og gamle ektepar koser seg side om side med feriegjestene. Alle er velkomne her – man tas i mot med åpne armer og ekte vennlighet.

Det er simpelthen opplevelser som kan tilfredsstille alle aldre, interesser og pengepunger i Athen. Her finner du et levende kulturliv med både internasjonale og greske kunstnere, mange aktiviteter og morsomme muligheter for barn, og ikke minst utallige gratis severdigheter, parker og opplevelser rundt om i byen.

Byen Athen er en kjempeattraksjon i seg selv, og du kan bruke mange timer på å bare gå rundt og kikke på alle de flotte husene og bygningene, alle innbyggerne og på byens utrolig mange feriegjester.

Athens imponerende kulturliv

Har man sagt Athen, har man også sagt Akropolis. På klippetoppen over Athen har det verdensberømte Parthenon-tempelet tronet i nesten 2500 år, og det er et gudevakkert syn. Partenon ble oppført til ære for den greske visdoms- og krigsgudinnen Athena, som byen Athen er oppkalt etter. I følge legenden vant den kloke gudinnen byen i strid mot selveste Poseidon, havets mektige gud. Dessuten ble flere av templene på Akropolis bygd til ære for Athena. Ikke snyt deg selv for den opplevelsen det er å også se andre flotte ruiner etter de imponerende byggverkene når du besøker Akropolis, som ligger midt i Athen.

I tillegg til alltid imponerende Akropolis fins det et hav av fine museer, gallerier og teatre i Athen. Opplev blant annet moderne kunst som er utstilt i flotte bygninger, og oppsøk også små gallerier som ligger litt utenfor de største turistområdene – her vil du kunne finne mange lokale kunstperler. Nyt en storslått opera- eller teaerforestilling mens du er i Athen, eller lytt til lokal folkemusikk med røtter i den greske folkesjelen.

Hvis du liker fargerike barer og et kulørt natteliv er det også mye å velge mellom i Athen. Her fortsetter festen bokstavlig talt til den lyse morgen. Så skynd deg å kjøpe en billig flybillett til Athen og opplev den fantastiske stemningen i byen og det levende bylivet på egen hånd. Du vil få en opplevelse for livet.

Smak den lekre, greske maten i Athen

Det svirrer av glede og lystighet på de greske tavernaene når kveldsmørket legger seg over Athen. Varmen avtar og det er på tide å gå ut og få seg noe å spise. Det fins uendelig mange gode restauranter og kaféer, så du kan få akkurat den typen mat du har lyst på.

Men når du er på ferie i Hellas blir du bare nødt til å nyte et måltid med lokale, greske retter, for gresk mat er rett og slett for lekker til at du kan hoppe over den.

Start middagen med en lett forrett, som for eksempel kan bestå av en gresk salat med tomater, agurk, feta og løk, eller av en god suppe, eller noen stykker av de nydelige, fyldte vinbladene – dolmadakia. Så venter hovedretten. De fleste turister kjenner grekernes tradisjonelle musaka (som du muligvis bør spise på små, lokale restauranter litt utenfor turistsentrum), grillede souvlaki-retter med kjøttstykker og grønnsaker, pitabrød med salat og gyros, og blekksprutretter kaldt kalamari – bare for å nevne noen få av alle de rettene som finnes i det uimotståelige greske kjøkken. Avslutt middagen med en lekker dessert og en god kopp kaffe, så er ferielykken sikret.

Populære lufthavner for fly til Athen

De mest populære lufthavnene i Hellas

Populære reisemål i Syd-Europa