Akropolis og Parthenon er perler - med flybilletter til Grækenland kan du opleve dem

Billige flybilletter til Hellas

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyreiser til Hellas

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 48 timene og kan derfor ha endret seg nå.

Herlige Hellas

Hellas har så absolutt vunnet våre reisehjerter. For hvem kan vel stå for fantastiske øyer, asurblått Middelhav, sol fra skyfri himmel, imponerende severdigheter og vennlige grekere? Hellas har sin helt egen stil og stemning, og det gir gjestene i landet helt spesielle og utrolig deilige ferieopplevelser.

Athen – storbyliv i gudeskjønne omgivelser

Den greske hovedstaden er en pulserende og levende by hvor turistene blir mødt av det moderne bylivets mangfoldighet og muligheter, og av de verdensberømte tempelbygningene på Akropolis – og blant dem kronjuvelen Parthenon.

I tillegg kan man glede seg over friluftskinoer, spennende museer med enestående, historiske skatter, flotte lokale kunstmuseer, gode restauranter, festlig natteliv og vakre øyer rett ved kysten. Athen har noe for enhver feriegjest, uansett alder og interesse. En ferie i Athen gir minner for livet.

Chania – Kretas vakre, pulserende hovedby

Chania på Kreta er en utrolig nydelig by som imponerer alle turister med sine lyse hus, et vakkert havneområde, fargesterke bougainvillea-blomster og flotte badestrender. Det er veldig mye å oppleve på Kreta, og blant de største severdighetene er Kretas verdenskjente Knossos-palass fra antikken. Ellers bør du oppleve gamlebyen i Chania, se noen av de fine kirkene og den gamle, flotte moskéen, gå på oppdagelse på markedet og til slutt finne deg en liten plass hvor du kan nyte livet med en forfriskning i skyggen.

Santorini – romantisk og postkort-vakker øy

Den betagende øya Santorini er muligvis den mest fotograferte øya i hele Hellas, og her det da også helt praktfullt. Under et enormt vulkanutbrudd for rundt 3600 år siden ble en stor del av den opprinnelige øya sprengt vekk, og så dannet det seg en halvmåneformet lagune der vulkanen hadde stått. I dag tiltrekker lagunen mange mennesker på grunn av sin naturskjønnhet, - en sann gudinne verdig. Besøk Santorinis spennende byer Fira og Athinios, og la deg fortrylle av den romantiske stemningen, de gode restaurantene og den vakre solnedgangen. Og sist men ikke minst må du dra til flere av de enestående strendene på øya, de er kanskje Middelhavets beste.

Rhodos – ferieøya for alle

Rhodos er et fantastisk og familievennlig sted å feriere for alle som elsker strandliv, storslåtte kulturopplevelser, skjønne naturopplevelser og et morsomt natteliv.

Besøk eller bo i Rhodos by, og la deg begeistre av gamlebyens fine hus, små gater, flotte plasser og store severdigheter. Det var her på havnen at Kolossen – den gigantiske statuen av solguden Helios – skal ha stått. I dag bør du få med deg den spennende festningen, de antikke ruinene ved byens Akropolis og det fantastiske kulturlivet. Hvis strandferie er noe for deg, kan du velge mellom utallige strender på Rhodos. Alle har lys og ren sand, og sjøen er så varm og klar at mange kommer til Rhodos for å snorkle og dykke.

Korfu – herlig ferie i en helt unik natur

Den greske øya Korfu har en aura av noe helt unikt og veldig sjarmerende. Her er det utrolig grønt og frodig med fargestrålende blomster og de karakteristiske oliventrærne og sypressene som vokser over alt. Når du kommer til lufthavnen Kerkira på Korfu vil du straks legge merke til denne naturrikdommen, øyas grå fjell og vakre, lyse strender. Her bruker feriegjestene utallige timer på å sole seg, svømme i sjøen og delta i noen av alle aktivitene som tilbys mange steder.

Dra inn til Korfu by og kjenn den herlige stemningen i de små gatene og de vakre plassene. Her dukker det uventet opp noen glimrende lokale kaféer og restauranter når du har lyst på en is, et glass vin eller en tallerken musaka.

Det er virkelig deilig på Korfu, og med en billig flybillett til Kerkira er det lett å komme seg dit.


Billigste reise funnet på Travelmarket for Hellas: Oslo til Athen 4. oktober til 9. oktober fra kr. 894,-

Bedøm reisemålet
4,5
(192 bedømmelser)
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.