Restplasser til Hellas

Restplasser til Hellas

Utvalgte restplasser til Hellas

Fly + hotell

Første avreise

De ovennevnte prisene er de billigste fra første mulige avreisedag og 4 uker fremover.

Billige reiser til Hellas

Palmyra Beach Hotel
Palmyra Beach Hotel Dobbeltrom
Glyfada, Korfu, Hellas 24. des fra Oslo 7 netter
8 474,- Velg
Bedøm reisemålet (78 bedømmelser)
4.4

Finn en billig restplass til Hellas

En av de fristende restplassene til Hellas, kan ta deg med på en reise til et land med spennende kultur, imøtekommende befolkning og et land som er så vakkert, at man raskt blir forelsket i det.

Hvis du elsker å være turist og utforske mer eller mindre kjente byer, da er Hellas stedet, hvor du kan få innfridd dine ønsker. De greske byene er svært turistvennlige, og det kan være en stor opplevelse å se de imponerende historiske monumentene som ligger side om side med et moderne byliv med cafeer og shoppingmuligheter. Gammel historie blandet med et moderne og fancy byliv, gjør de greske byene til et paradis for turister.

Her finner man alle de mulighetene som man forventer, at en storby skal kunne tilby, og for historie- og kulturinteresserte finnes det også massevis av spennende opplevelser.

Hellas har middelhavsklima, noe som betyr, at det er massevis av solskinn, samt behagelige og høye temperaturer sammenlignet med Norge, i tillegg til meget begrenset mengder nedbør. På grunn av Hellas geografiske plassering er det stor variasjon i klimaet.

Hvis dere velger en restplass til Hellas om sommeren, vil dagene stort sett være varme og tørre, men av og til kommer Meltemi vinden som ofte kan kjøle ned luften litt, men det kan jo bare være deilig på de heteste dagene i juli og august. Vinden kommer fra nord, og det kan man merke litt på noen av strendene, mens man på de sydvendte strendene ikke vil merke så mye til vinden. Klimaet i fjellområdene er noe kjøligere enn andre steder.

Vintrene i Hellas er milde i lavlandet, mens det i fjellområdene er noe kjøligere, og fjellene blir vanligvis dekket av snø.

Hvis du velger en av de fristende restplassene til Hellas, kan du nyte en natur med et imponerende landskap med grønne fjell og fantastiske kystlinjer. Du kan også se grotter og juv som nærmest ber om å bli utforsket. Men ta alltid med en guide, slik at du ikke kommer ut for noen ulykker. Og hvis man bor ved sjøen, men ikke vil være på stranden hver dag, finnes det utallige elver og innsjøer i innlandet, hvor man kan nyte en herlig og avslappende dag i rolige omgivelser.

Liker dere riverrafting, kajakk- eller kanopadling, er elvene og innsjøene ideelle for den type aktivitet. Sportsferier kan absolutt være blant en av de mange restplassene til Hellas. Sportsreiser til Hellas har vært meget populært, etter de arrangerte OL i 2004. På grunn av dette, har det også oppstått mange små og store sportsfasiliteter. Sportsgrenene omfatter alt fra blant annet basketball, volleyball, tennis, golf og til noe helt annet som for eksempel kajakkpadling og annen type vannsport.

Generelt sett har restplasser den innlysende fordelen, at man kan få reisen til en lavere pris enn normalt, noe som for mange vil være den primære årsaken til, at man velger en restplass. En annen fordel som man raskt kan venne seg til er, at man ikke behøver å planlegge akkurat hvilken uke av ferien man vil bruke på en utenlandsreise. Hvis den norske sommeren skulle vise seg fra sin beste side, kan man jo utnytte den, i hvert fall bare for en del av ferien?

Under alle omstendigheter, er restplasser til Hellas en hit blant de fleste unge som gamle, det er derfor bare å finne en restplass som matcher akkurat det dere ønsker.

Travelmarket.no ønsker dere en riktig god reise!

Finn en billig restplass til Hellas

Søk også etter restplasser med avreise fra Danmark, Sverige og Finland:
Afbudsrejser til Grækenland | Sista Minuten till Grekland | Pakettimatkat Kreikka

Restplasser Hellas

Avreiselufthavner til Hellas

Reiseselskaper med restplasser til Hellas

  • Billige restplasser med Apollo
  • Billige restplasser med Escapeaway
  • Billige restplasser med Mixx Travel
  • Billige restplasser med Nazar
  • Billige restplasser med SOLFAKTOR
  • Billige restplasser med TripX
  • Billige restplasser med TUI
  • Billige restplasser med Tyrkiareiser
  • Billige restplasser med Ving

Ofte stilte spørsmål om reiser til Hellas

Hva koster restplasser til Hellas?

Prisene for restplasser til Hellas varierer stadig. Sist vi sjekket prisene, var prisen kr. 8 474,-. Finn de nåværende prisene her

Hvilke reisebyråer har restplasser til Hellas?

Restplasser til Hellas tilbys av Apollo, Escapeaway, Mixx Travel, Nazar, SOLFAKTOR, TripX, TUI, Tyrkiareiser og Ving. Sammenlign priser her

Er restplasser til Hellas populære?

Ja, restplasser til Hellas er populære. Brukerne våre gir destinasjonen Hellas 4,4 / 5 stjerner. Gi din egen vurdering av Hellas her

Fra hvilke flyplasser kan jeg finne restplasser til Hellas?

Du kan reise til Hellas fra følgende flyplasser: Ålesund, Bergen Flesland, Bodø, Harstad/Narvik Lufthavn Evenes, Haugesund Karmøy, Kristiansand (Kjevik), Kristiansund (Kvernberget), Molde, Oslo, Oslo, Sandefjord (Torp), Stavanger Sola, Tromsø Langnes og Trondheim Værnes

Finn reisen til Hellas her

Finn inspirasjon til Hellas her

Les mer på bloggen vår