Terrasse med utsikt over sjøen og planter i potter. Klart blått vann og himmel.

Restplasser til Santorini

Billige restplasser til Santorini

Fra Oslo

Fra Bergen

Fra Trondheim

De ovennevnte prisene er de billigste fra første mulige avreisedag og 4 uker fremover.

Billige reiser til Santorini

  • Utvalgte tilbud

  • Oslo

  • Bergen Flesland

  • Stavanger Sola

  • Trondheim Værnes

Dilino
Dilino Dobbeltrom
Santorini 22. jun fra Trondheim Værnes 7 netter
6 103,- Velg
Andreas Studios
Andreas Studios Dobbeltrom
Perivolos 22. jun fra Trondheim Værnes 7 netter
6 998,- Velg
Porto Castello
Porto Castello Rom - separate senger
Fira 28. jun fra Oslo 8 netter
7 150,- Velg
Phevos Villas
Phevos Villas Studio
Kamari 24. jun fra Oslo 7 netter
7 498,- Velg
Caldera View Bungalows Resort
Caldera View Bungalows Resort Deluxe dobbeltrom
Megalochori 24. jun fra Oslo 7 netter
9 404,- Velg

Ofte stillede spørgsmål om reiser til Santorini

Hva koster restplasser til Santorini?

Prisene for restplasser til Santorini varierer stadig. Sist vi sjekket prisene, var prisen kr. 6 605,-. Finn de nåværende prisene her

Hvilke reisebyråer har restplasser til Santorini?

Restplasser til Santorini tilbys av Apollo, Escapeaway, SOLFAKTOR, TripX og Ving.

Fra hvilke flyplasser kan jeg finne restplasser til Santorini?

Du kan reise til Santorini fra følgende flyplasser: Bergen Flesland, Bodø, Harstad/Narvik Lufthavn Evenes, Oslo, Stavanger Sola, Tromsø Langnes og Trondheim Værnes

Er restplasser til Santorini populære?

Ja, restplasser til Santorini er populære. Brukerne våre gir destinasjonen Santorini 4,5 / 5 stjerner.

Bedøm reisemålet (280 bedømmelser)
4.5

Rydd kalenderen for romantiske Santorini

En billig restplassreise til romantiske Santorini, er midt i blinken for deg som liker eventyrlige strender, interessante ruiner, vakker natur, og praktfullt byliv.

Enestående, romantiske Santorini

Santorini er en enestående øy i den greske øygruppa Kykladene. Santorini ble for 3600 år siden formet av et vulkanutbrudd som sprengte bort en stor del av øya, og i dag er krateret med sin halvmåneformede bukt en attraksjon uten like. Santorini blir av mange regnet for å være den mest romantiske øya i hele det greske øyhavet. Er du på jakt etter en restplassreise, hvor du vil få den beste ferien med ditt hjertes utkårende, er Santorini en feriedestinasjon for deg.

Firas praktfulle byliv og Athinios livlige havn

Fira er navnet på Santorinis hovedby. Byen ligger med utsikt utover havet, og maleriske, hvite hus og blå kirkekupler er knyttet sammen av små, bratte gater. I Fira er det et bredt utvalg av fantastiske restauranter, barer og caféer, i tillegg til flotte butikker med mange forskjellige varer. Fira er en utrolig vakker og nydelig by å besøke – og spesielt når de lokale har slått seg ned på hovedgatas utendørscaféer, summer det her et liv av nytelse, avslappethet og uovertruffen hygge.

Santorinis største havneby er Athinios, hvor det til daglig kommer inn massevis av båter, ferger og fraktskip. Her er det et liv uten like med blant annet lossing av skip, masse forskjellige mennesker som kommer for å feriere, og andre som kommer for å nyte livet på en endagstur, eller besøke venner og familie. Du bør ta deg en spasertur på haven og få med deg stemningen av det hele. Det er glimrende fiskerestauranter i Athinios, så hvorfor ikke sette seg ned en plass med en god flaske vin og et godt måltid, og bare nyte ferielivet?!

Elsker du strender og hav, er Santorini absolutt det riktige stedet for deg. På Santorini finner du noen av

Middelhavets beste strender, med paradisisk strandsand og det reneste, krystallklare havvann. Men du kan også besøke mer fargerike strender på denne øya, for Santorinis strender er som all annen natur på øya, nemlig påvirket av det store vulkanutbruddet. Du har derfor muligheten til å tilbringe tid på en strand med sort strandsand, blant annet strendene Perivolos og Perissa, eller rød sand på Red Beach, hvor havvannet også er varmere enn på de andre strendene, og til slutt Monolithos-stranden, hvor sanden har den vakreste, grå farge, og hvor du kan prøve mange forskjellige vannsportsaktiviteter.

Storslåtte solnedganger, morsomme aktiviteter og fantastisk kultur

Er du glad i vakre solnedganger, vil du få de mest spektakulære opplevelsene på Santorini. Her kan du se den helt unike og skyggefrie solnedgangen i byen Oia, eller du kan få med deg solnedgangen fra øyene Thirasia og Nea Kameni, hvor du vil oppleve at solen går ned bak Santorinis halvmåneformede landskap – både ved Oia og på Liker du turer på havet, er det en glimrende idé å bli med på en av de arrangerte båtturene som tar deg med rundt øya eller ut til steder, hvor du blant annet kan se Santorinis særpregede landskap fra havet. Det er også mange vannsportsaktiviteter som du kan kaste deg over ved strendene på Santorini, og flere av dem er ikke for Santorini har mange, glimrende museer med spesielt mange historiske utstillinger som forteller om øyas særpregede historie. Blant annet er det et lite lokalt museum i Fira, Megaron Gyzi Museum, hvor det er utstilt ”før og etter”- bilder fra byens jordskjelv i 1956.

På Santorini er det også store områder med spennende ruiner etter de mest fantastiske oldtidsbyene; for eksempel er ruinene ved Thera absolutt et besøk verdt!

Var Santorini hjemsted for Atlantis?

Santorini ble som sagt rammet av et gigantisk vulkanutbrudd for ca. 3600 år siden. Vulkanutbruddet sprengte vekk en stor del av øya – derfor har Santorini den særegne formen som den har i dag. Den store legenden om vulkanutbruddet, sier at den gamle sagnbyen, Atlantis, lå på Santorini, og at den helt enkelt forsvant sammen med det området av øya som ble sprengt vekk, da vulkanen eksploderte. Det er en utrolig fasinerende historie som mange gjerne vil tro på den dag i dag.

Søk også etter restplasser med avreise fra Danmark og Sverige:
Afbudsrejser til Santorini | Sista Minuten till Santorini

Reiseselskaper med restplasser til Santorini

  • Billige restplasser med Apollo
  • Billige restplasser med Escapeaway
  • Billige restplasser med SOLFAKTOR
  • Billige restplasser med TripX
  • Billige restplasser med Ving

Restplasser til Kykladene

Avreiselufthavner til Santorini