Charterreiser til Santorini

Charterreiser til Santorini

Billige reiser til Santorini

Finn en billig chartertur til Santorini

Bedøm reisemålet
4,6
(60 bedømmelser)
Santorinis gammelgreske navn er Thera. Øyen ligger i Sør-Egeerhavet hele 200 km fra det greske fastlandet. Her finnes spor etter et av historiens største vulkanutbrudd. I dag er øyen preget av vakre og hvite middelhavsbygninger i et fabelaktig terreng. Nå kan også du oppleve øyen Santorini.

Opplev Santorini

Det tilbys uttallige pakker den tilreisende kan benytte seg av for å få oppleve Santorini. For den som er interessert i vin finnes det flere organiserte turer som gir et innblikk i øyas ulike smaker. En dagstur til Santorinis vulkan og varme kilder er opplevelsesrikt og noe som anbefales. Det er flere ulike båtturer og cruise for alle prisklasser som går over flere dager og som er en svært behagelig måte å feriere på.

Severdigheter på Santorini

Få et innblikk i tidlige bosettinger som de romerske og bysantinske på øyen . Å vandre rundt i ruinene som inkluderer templer, mosaikkhus, en agora og et teater er en flott severdighet. Fra mars til oktober er det organisert buss hver time fra ni til to som anbefales. En utgravning i 1967 avslørte oldtidsbyen Minoan som ble begravet etter vulkanutbruddet og er i dag åpent for besøkende. Både det arkeologiske museet og museet for prehistoriske Santorini er interessante opplevelser for de tilreisende.

På Folklore Museum kan den besøkende lære om Santorinis tradisjoner og historie og øyens lange sjøtradisjoner finner du mer om på det maritim museet. På museet Megaro Gyzi er det utstilt fascinerende fotografier av byen Fira rett for og etter jordskjelvet i 1956 sammen med andre kunstverk og eldgamle manusskriper.

Santorini har en rik og spennende historie som sammen med et fantastisk klima og vakre strender gjør øyen til et attraktiv turistmål. Finn din billige chartertur allerede i dag og opplev alt det denne greske perlen har å by på.

Charterselskaper med charterreiser til Santorini

Billige charterreiser med Escapeaway
Billige charterreiser med TripX
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.