Covid-19 - UDs reiseinformasjon
Restplasser til Samos

Restplasser til Samos

Samos – den perfekte sommerferien

Bedøm reisemålet
4,5
(169 bedømmelser)
Er du på utkikk etter en restplassreise til Samos, har du sett deg ut en vakker, gresk øy med en fantastisk historie, et vakkert klima med mer enn 300 årlige solskinnsdager, et vakkert landskap og meget vennlige innbyggere.

Samos i oldtiden

Det var på Samos den greske gudinnen Hera ble født, og det var også her den berømte matematikeren Pythagoras bodde. Dessuten reiste Kleopatra og Markus Antonius til Samos på romantiske ferier – Samos var rett og slett deres favorittreisemål.

Den fantastiske øya, Samos, ligger i Egeerhavet. Fra Samos er det kun få kilometer til den tyrkiske kysten og det populære reisemål Kusadasi. Samos kystlinje er 159 kilometer, og det bor ca. 35.000 på øya.

Nydelige strender

Gjennom det meste av den norske feriesesongen er det mulig å finne billige restplasser til Samos, og mange nordmenn besøker Samos hvert eneste år. De kommer for å slappe av ved de nydelige strendene, nyte det vakre landskapet og den avslappede greske livsstilen.

På slutten av våren og tidlig på høsten, skinner solen langt det meste av tiden på Samos, og temperaturen er deilig – helt perfekt for å tilfredsstille oss solhungrige nordmenn. Midt på sommeren ligger temperaturen på Samos på 30-35 grader, mens den utenfor sesongen er litt lavere.

Lei en bil

Når du besøker Samos, kan det være en god idé å leie en bil. Da kan du i ro og mak kjøre rundt på øya og oppleve de forskjellige severdighetene, samt stoppe i mindre landsbyer og oppleve en annen side av øya, enn den du opplever i storbyene.

Severdigheter

Av Samos mange severdigheter kan det nevnes spennende klippeformasjoner, grotter, fossefall, klostre, forskjellige oldtidsminner, flotte fjell – og selvfølgelig nydelige strender med krystallklart vann.

Ja, Samos har alt det som skal til, for at du skal få den perfekte sommerferien.

Avreiselufthavner til Samos

Restplasser fra Oslo Gardermoen

Reiseselskaper med restplasser til Samos

Restplasser med TUI
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.