Restplasser til Naxos

Restplasser til Naxos

Billige restplasser til Naxos

Fra Oslo

De ovennevnte prisene er de billigste fra første mulige avreisedag og 4 uker fremover.

Billige reiser til Naxos

Asteria
Asteria Dobbeltrom
Naxos by, Naxos, Kykladene, Hellas 30. sep fra Oslo 7 netter
8 198,- Velg
Naxos Palace
Naxos Palace Dobbeltrom
Agia Anna, Naxos, Kykladene, Hellas 30. sep fra Oslo 7 netter
9 398,- Velg
Bedøm reisemålet (282 bedømmelser)
4.6

Opplev fruktbare Naxos – kjøp din restplass i dag

Naxos er en av vakre Hellas mange øyer. Øya er den største av Kykladene, og ligger i Egeerhavet. Naxos er dessuten berømt for å være Kykladenes mest fruktbare øy, noe som skyldes en del nedbør, men øya byr likevel på flotte muligheter for sol og strand i vakre og fantastiske omgivelser.

Naxos er et ekte strandparadis
På Naxos finner du et ekte strandparadis som byr på opplevelser for alle aldersgrupper. Stedet er romslig og luftig med utsikt over kilometerlange gylne og vakre badestrender. Du kan rolig ta en liten strekk på en solseng mens du lar den varme og velkomne solen danse over kroppen din. Er du av den litt mer aktive typen som gjerne liker en kombinasjon av solbading og aktiviteter i sanden (og luften!) er det gode muligheter for bl.a. vannski og vindsurfing. Du kan også utforske de nesten uberørte og innbydende badebuktene.

Antikk marmor i Naxos
Mange forbinder Hellas med marmor – og det er det også god grunn til – og ikke minst når det kommer til Naxos. Det var nemlig på Naxos at bearbeidingen av marmor (til statuer) ble utviklet. Man kan derfor fremdeles finne store og ennå uferdige marmorstatuer rundt omkring på øyas marmorbrudd, som kan skilte med mer enn 2600 års historie. I tillegg til antikk marmor kan man i Naxos fortid også finne historien om vinguden Dionyssos, som i følge gresk mytologi lærte innbyggerne å lage vin – en kunst som befolkningen på øya fortsatt utfører med stor stolthet den dag i dag. Vinen er kjent for sin utsøkte kvalitet og gode smak, og skulle man få lyst til å nyte et glass kan dette med fordel gjøres på en av de mange tavernaene og barene rundt om på øya.

Søk også etter restplasser med avreise fra Danmark og Sverige:
Afbudsrejser til Naxos | Sista Minuten till Naxos

Reiseselskaper med restplasser til Naxos

  • Billige restplasser med Apollo

Restplasser til Hellas

Avreiselufthavner til Naxos

Finn reisen til Naxos her

Les mer på bloggen vår