All Inclusive-reiser til Hellas

All Inclusive-reiser til Hellas

Billige All Inclusive reiser til Hellas

Hellas tilbyr et hav av All Inclusive pakker

Hellas har alt! Deilig mat, utrolige historiske severdigheter og ikke minst et herlig klima som kan vekke reiselysten i deg året rundt.

Fastlandet eller øyhopping
Hellas er et av verdens mest populære reisemål når det gjelder sommer, sol og avslapping, men landet har også mer å tilby.

Det er stor forskjell på de ulike områdene i landet på grunn av de store avstandene og mentaliteten er også forskjellig fra fastlandet til øyene i Middelhavet. På fastlandet finner vi hovedstaden Athen som har 3,7 millioner innbyggere og er landets største knutepunkt. Det var her landets mange års historie begynte og byen tilbyr derfor en rekke historiske severdigheter som kan utforskes. Her er et lite utvalg:

Akropolis
Dette er byens viktigste landemerke og stedet er også oppført på UNESCOs verdensarvliste. Her vil du finne templene Parthenon, Erechtheion og Nike. Akropolis er symbolet for grunnleggelsen av moderne kultur og sivilisasjon, men også for demokrati, utdanning og inspirasjon. Er du interessert i historie og oppbyggingen av det moderne samfunn, bør du absolutt besøke Akropolis.

Syntagma-plassen
Her finner du landets parlamentsbygning og det vakre Grande Bretagne Hotel. Det er spesielt flott å få med seg vaktbyttet på plassen hvor vaktene en gang i timen har et seremonielt vaktbytte i sine tradisjonelle greske uniformer. Deretter kan det anbefales med en drink eller en god lunsj på nyrestaurerte Grande Bretagne Hotel.

National Garden
Dette er byens store oase hvor besøkende kan nyte den vakre naturen med eksotiske blomster, antikke ruiner, dammer, en liten dyrehage og en avslappet atmosfære blant byens innbyggere. Her kan du også spasere på promenaden hvor du kan nyte det vakre synet av steder som Akropolis og Templet for den Olympiske Zeus.

Athen tilbyr mye mer enn bare historiske severdigheter. Som enhver annen storby er byen også full av shoppingmuligheter og spesielt de store markedene er en opplevelse i seg selv. Her kan du få alt fra billige suvenirer til skinnvarer av høy kvalitet og spennende lokal mat fra hele landet. Når sulten melder seg, står byens mange restauranter, kafeer og barer klare til å tilby alt hva det greske kjøkken har å by på og spesielt områdene Kolonaki og Plaka har gode restauranter. Prøv blant annet de greske klassikerne souvlaki med tzatziki eller pita gyros med svinekjøtt eller kylling.

De greske øyene
Blant landets ca. 6000 øyer kan det være vanskelig å velge hvilken øy du skal besøke, men du trenger heldigvis ikke å holde deg til en enkelt øy da det tilbys god fergeforbindelse mellom de mange øyene. Uansett hvilken eller hvilke øyer du velger kan du være sikker på at du vil finne roen da mentaliteten er litt mindre hektisk her enn på fastlandet. På alle øyene finner du fantastiske strender og gode lokale tavernaer som serverer en rekke gode retter fra det greske kjøkken. De fleste av øyene tilbyr også muligheter for All Inclusive pakker. Her er noen forslag som kan hjelpe deg med valget:

Kreta
Øya er den største av de greske øyene i Middelhavet. Hvert år blir øya besøkt av mange tilbakevendende turister som nyter øyas mange muligheter. Her kan du nyte en klassisk strandferie med avslapning på en solseng samt besøke øyas mange antikke severdigheter. Det kan spesielt anbefales å besøke det arkeologiske området Knossos i hovedbyen Heraklion og den gamle bydelen i den andre store byen, Rethymnon.

Santorini
Øya er en ekte vulkansk øy som byr på et fantastisk landskap. Øya er kjent som et av landets mest romantiske steder og øya er en attraksjon i seg selv på grunn av sin unike natur og sitt enestående landskap. Det kan anbefales å besøke byene Fira og Oia hvor du vil oppleve klippehyller med hvite og pastellfargede hus og kirker som nærmest er bygget inn i klippeformasjonen.

All Inclusive i Hellas
Nesten alle øyene i Hellas tilbyr All Inclusive ferier hvor du bare kan slappe av og nyte ferien. Hvis du foretrekker å planlegge turen selv, har du selvsagt også muligheten til det. Uansett hva du foretrekker er Hellas full av fantastiske opplevelser.

All inclusive ferie i Hellas

Avreiselufthavner til Hellas

Finn reisen til Hellas her

Finn inspirasjon til Hellas her