Gamle ruiner mot en klar blå himmel, muligens en del av en gammel gresk tempelkolonnade.

All Inclusive-reiser til Rhodos

Billige All Inclusive reiser til Rhodos

Fra Oslo

Fra Bergen

Fra Trondheim

De ovennevnte prisene er de billigste fra første mulige avreisedag og 4 uker fremover.

Billige reiser til Rhodos

  • Utvalgte tilbud

  • Oslo

  • Bergen Flesland

  • Stavanger Sola

  • Trondheim Værnes

  • Oslo, Sandefjord (Torp)

Belvita Hotel
Belvita Hotel Dobbeltrom
Afandou 19. jun fra Oslo 7 netter
All Inclusive
6 298,- Velg
Diagoras Hotel
Diagoras Hotel Standardrom
Faliraki 28. jun fra Oslo 7 netter
All Inclusive
7 795,- Velg
Summer Dream
Summer Dream Standard dobbeltrom
Rhodos 3. jul fra Stavanger Sola 7 netter
All Inclusive
9 085,- Velg
All Senses Nautica Blue Resort Spa
All Senses Nautica Blue Resort Spa Bungalow - Hagerom
Rhodos by 28. jun fra Oslo 7 netter
All Inclusive
9 595,- Velg
Ialyssos Bay
Ialyssos Bay Dobbeltrom med utsikt mot hage eller basseng
Ialyssos 22. jun fra Oslo 7 netter
All Inclusive
9 997,- Velg
Ellia Resort
Ellia Resort Superior dobbeltrom
Lardos 3. jul fra Stavanger Sola 7 netter
All Inclusive
10 200,- Velg
Eden Roc
Eden Roc Dobbeltrom
Kalithea 17. jul fra Oslo, Sandefjord (Torp) 7 netter
All Inclusive
17 844,- Velg
Bedøm reisemålet (22 bedømmelser)
4.5

Rhodos er en perle i den greske øyhavet

Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor Rhodos er en av Hellas mest besøkte øyer. Den perfekte balansen mellom sol og strand, historiske severdigheter og koselige byer gjør øya til en gresk favoritt.

Øya som har det hele
Rhodos er en av de største øyene i den greske øygruppen og tilbyr en rekke attraksjoner og severdigheter. Alt fra vakre hvite strender til spennende arkeologiske ruiner gjør øya interessant for folk flest. Mens den nordlige delen av øya er kjent for sine flotte hotell- og resortopplevelser, tilbyr den sørlige delen en mer avslappet mentalitet med roligere strender og et mer tilbakelent liv. På begge deler av øya er det rikelig med muligheter for å nyte øyas mange attraksjoner. Her er noen forslag:

Sommerfugledalen – Dalen ligger ca. fem kilometer sørøst for byen Theologos på den nordlige delen av øya og er kjent for sine mange tusen sommerfugler i alle verdens farger. Spesielt i august er dalen fullspekket med opplevelser når sommerfuglene kommer til dalen for å formere seg.

De syv kilder – Området De syv kilder er omgitt av et stort antall furutrær. Den karakteristiske duften gjør at du nesten kan smake omgivelsene med hvert et åndedrag. Kildene ligger ca. 30 km fra Rhodos by og er en morsom opplevelse for hele familien. Se om du kan finne hovedkilden til alle kildene og ta en slurk av det vakre rene vannet. Området har mange små stier som er flotte for en liten spasertur og kanskje en etterfølgende piknik, enten medbrakt eller på den lille tavernaen ved den nærliggende innsjøen.

Middelalderbyen – Den gamle bydelen i Rhodos by er Europas eldste bebodde middelalderby og er absolutt verdt et besøk. Det er flere innganger til byen, men gå gjerne gjennom Eleftheria Gate hvor du vil komme direkte inn til Simi-plassen hvor du kan se ruinene av det gamle Venus-tempelet. I middelalderbyen kan du fort miste fornemmelsen av tid og i de mer enn 200 små gatene og smugene kan du lett gå deg vill. Men ikke bekymre deg, nyt heller stemningen og la deg føre gjennom bydelens mange sjarmerende steder. Du kan alltids spørre etter «Sokratus» som er mer eller mindre hovedgata.

Klosteret i Tsampika – består av en liten kirke på toppen av en ås hvor du kan nyte en fantastisk utsikt. Følg veien til Tsambika stranden og ta av fra hovedveien like før du når stranden. Du er nå halvveis oppe i bakken og trenger bare å gå det siste stykket opp. Klosteret ligger 300 meter over havet med fantastisk utsikt over både den nordlige og sørlige kysten.

Lindos – Lindos er en av Rhodos mest imponerende arkeologiske severdigheter og det dramatiske landskapet er omgitt av den vakre og mer moderne byen. Selv om du finner de viktigste arkeologiske stedene på toppen av byen ved Akropolis, er det flere andre interessante antikke ruiner spredt over hele byen.

All inclusive på Rhodos – her nytes livet
Rhodos tilbyr den perfekte kombinasjon av fascinerende historie, avslapning ved bassenget eller på stranden og mange vakre severdigheter. Andre aktiviteter som er verdt å få med seg på øya er spesielt snorkeling, dykking og surfing. De fleste av de store hotellene og resortene er behjelpelige med å arrangere kurs til aktivitetene. Når du vil besøke stranden kan følgende strender anbefales:

Faliraki – Stranden er lang og bred og har mange koselige tavernaer. Her kan du teste de mange vannsportsaktivitetene som inkluderer jet-ski, bananbåter og utleie av surfebrett. Her vil du også finne øyas eneste lovlige nudiststrand som tilbyr utleie av solsenger og gode toalettfasiliteter.

I tillegg har øya en rekke små strender og bukter med langt fra like mange besøkende, men hvor du derimot kan nyte deilig turkist hav og roligere omgivelser. Rhodos har mange små perler som bare venter på å bli oppdaget.

Rhodos har det hele og er du av typen som ikke vil tenke på praktisk planlegging finnes det en rekke All Inclusive reiser til øya samt muligheter for hel- og halvpensjon.

Charterreiser och reiser til Hellas

Avreiselufthavner til Rhodos