Restplasser til Rhodos

Restplasser til Rhodos

Nordmennenes favoritt Rhodos

Bedøm reisemålet
4,5
(228 bedømmelser)
Rhodos er en gudeskjønn feriedestinasjon, og med en billig restplassreise hit, vil du kunne nyte herlige badestrender, timevis med solskinn, unikt byliv, kulinariske opplevelser og fantastisk natur.

Krystallklart havvann, gylne strender og deilig feriestemning

Rhodos ligger i det mest solrike hjørnet av Hellas, og her er været intet mindre enn strålende. Liker du liv og festlige dager, er både Rhodos by og Faliraki flotte byer for deg. Med en billig restplass til Faliraki, får du muligvis den beste stranden på hele Rhodos, og her vil du også finne morsomme aktiviteter som for eksempel bungee jump og vannski. Vil du heller ha en litt mer rolig og avslappende ferie, er byene Lindos, Pefkos og Kalithea meget velegnet for det. Men om det er surfing og vindsurfing du heller mot, bør du bo ved strendene ved Trianda og Ixia. Strendene på Rhodos er enten lyse sandstrender eller småsteinsstrender, men på alle strendene er det deilig å bade, og småsteinene garanterer et levende og fargerikt fiskemylder helt opp til vannkanten.

Over alt finnes det morsomme og barnevennlige aktiviteter, og kveldene kan nytes på de lokale tavernaene med nydelig mat og et godt glas vin, Retsina eller en kald øl. Det er da virkelig en god måte å nyte livet på!

Rhodos by

Stemningen oser av middelalder, sjarme og liv, og i Rhodos by kan du finne uimotståelige caféer, flotte restauranter og et festlig natteliv. Her er det fantastiske butikker med klær, håndverk og suvenirer, og i den gamle bydelen foregår det hele i små, koselige og smale gater, med enestående bygninger som gir Rhodos by et helt unikt preg. Rhodos by er flere tusen år gammel, og det er ved byens havn, at den enorme statuen, Kolossen, som avbildet solguden Helios, sies å skulle ha stått. I dag er havneområdet et av de stedene som man møtes i byen. Med en billig restplass til Rhodos by, får du stripevis av glimrende restauranter og barer. Dessuten er det jo svært deilig å sette seg ned med en kald øl i den varmen kveldsluften, og se på havet og på alle båtene på havnen.

Stormesterens Palass er nok det viktigste du bør se i byen, og stedet er gull verdt for alle som har en indre tempelridder eller en leken sjel i seg. Hav-besøkssenteret i Rhodos by er et av de beste av sitt slag i Hellas, og barna vil nok elske et besøk her. Ellers byr Rhodos på en spennende grotte, markeder, gode museer, kirker, moskeer og teatre.

Ø-hopping, bilturer og sommerfugler

Hvis du vil ha en dag med virkelig avslapning, bør du ta en tur til den lille øya, Tilos. Det er som å reise tilbake i tiden, når du kommer til denne øya, for her er det svært rolig og absolutt intet stress og jag. Her er det deilig å gå en lang tur, etterfulgt av et deilig måltid på havnen, innen du vender nesen hjem.

På Rhodos kan du gjerne leie en bil og kjøre rundt på øya. Det blir også arrangert jeep-safarier, men hvorfor ikke kjøre rundt på egenhånd isteden for? Da kan du stoppe alle de stedene som du selv ønsker, og få en opplevelse av å ha sett ditt helt egne Rhodos. Du kan kjøre opp i fjellene som ligger midt på Rhodos, se små lokale landsbyer, og finne fantastiske utsiktspunkter på veien.

En annen vakker aktivitet, kan være å besøke sommerfugldalen som ligger ca. 20 km fra Rhodos by. Tusenvis av sommerfugler samles i denne grønne dalen i løpet av sommeren, og det er et sant syn for gudene å se alle de vakre, fargerike sommerfuglene som sitter i store grupper på trær, busker og blomster. Det er også glimrende muligheter for turgåing ved sommerfugldalen og i området rundt.Søk også etter restplasser med avreise fra Sverige og Danmark:
Sista Minuten till Rhodos | Afbudsrejser til Rhodos

Reiseselskaper med restplasser til Rhodos

Restplasser med Allinc
Restplasser med Apollo
Restplasser med Detur
Restplasser med Escapeaway
Restplasser med Nazar
Restplasser med SOLFAKTOR
Restplasser med TripX
Restplasser med TUI
Restplasser med Ving
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.