Gamle ruiner mot en klar blå himmel, muligens en del av en gammel gresk tempelkolonnade.

Reiser til Rhodos

I kraft av å være en av de opprinnelige charterdestinasjonene bærer også Rhodos på hemmeligheten bak en virkelig god charterferie: sol, strand, byliv og vakker natur.

Billige reiser til Rhodos

Fra Oslo

Fra Bergen

Fra Trondheim

Billige reiser til Rhodos

 • Utvalgte tilbud

 • Oslo

 • Bergen Flesland

 • Stavanger Sola

 • Trondheim Værnes

 • Oslo, Sandefjord (Torp)

Kassandra
Kassandra 2-romsleilighet - mulighet for 2 ekstrasenger
Rhodos 26. jun fra Oslo 7 netter
2 495,- Velg
Afandou Mare
Afandou Mare Dobbeltrom
Afandou 19. jun fra Oslo, Sandefjord (Torp) 7 netter
3 312,- Velg
Bayside Hotel Katsaras
Bayside Hotel Katsaras Ettromsleilighet
Ialyssos 18. aug fra Oslo 7 netter
3 499,- Velg
Amira Hotel
Amira Hotel Dobbeltrom
Kalithea 18. aug fra Stavanger Sola 7 netter
3 745,- Velg
Kappa Apartments
Kappa Apartments 1-romsleilighet med terrasse
Faliraki 25. aug fra Stavanger Sola 7 netter
3 895,- Velg
Majestic
Majestic 2-romsleilighet - mulighet for 2 ekstrasenger
Rhodos by 25. aug fra Stavanger Sola 7 netter
4 095,- Velg
Esmeralda Hotel
Esmeralda Hotel Dobbeltrom
Kremasti 24. aug fra Oslo 7 netter
5 093,- Velg
Elvita
Elvita Ettromsleilighet
Lardos 18. aug fra Bergen Flesland 7 netter
5 696,- Velg
Bedøm reisemålet (94 bedømmelser)
4.4

Charterklassikeren Rhodos

De fleste charterentusiaster kjenner den greske øya Rhodos som ligger i den mest solrike delen av Hellas. Charter var i mange år ensbetydende med Rhodos som mange tok til seg som sin egen. Og en charterferie på Rhodos er ensbetydende med opplevelser og herlig badeferie.

Strandliv på Rhodos

Kresne charterturister drar til Rhodos fordi de der er garantert nydelige, gylne strender med krystallklart, asurblått vann. De fleste strendene på Rhodos er lyse eller gylne, men man kan også komme over strender med småstein, og de er veldig interessante for folk som dykker eller snorkler. Her svømmer det nemlig vakre, fargestrålende fisk rett ved stranden.

Turister som gjerne vil surfe eller windsurfe drar ofte til strendene Trianda og Ixia. Her er det nemlig fantastiske forhold for vannsport. Barnefamilier som ønsker grunnere strender kan saktens også finne en småsteinsstrand mange steder.

Ved de aller fleste strendene ligger det en taverna hvor man kan nyte lekre middelhavsretter sammen med et glass raki, retsina eller kald øl.

Aktiviteter på Rhodos

Rhodos har vært charterdestinasjon i så mange år at alle tenkelige aktiviteter står og venter på turistene. Samtidig har Rhodos vært gjennom en periode med fokus på kvalitet, så nå er det ekstra gode sjanser for å få en god opplevelse som charterturist på øya. Man kan for eksempel få seg et strikkhopp hvis man tør, stå på vannski, dyrke hvilken som helst strandsport eller bare dra på turer ut i det vakre landskapet.

Hvis man gjerne vil noe mer enn å nyte sol og strand er en tur ut til den lille øya Tilos et godt tips. Her kommer man inn i en annen tidsepoke, sånn føles det i alle fall. Stress er et ukjent begrep og nytelse er religion. Mange turister koser seg med en middag på havnen før dagen er slutt og man skal tilbake.

Rhodos er også et opplagt sted for feriegjester som vil leie bil. En tur rundt på øya på egen hånd gir bedre sjanser for unike opplevelser enn en tradisjonell jeep-safari. I fjellene ligger de yndigste landsbyer og steder med flott utsikt.

Den kjente Sommerfugldalen er en attraksjon som ligger 22 kilometer fra Rhodos by. I denne grønne dalen finnes det sommerfugler i alle regnbuens farger. De flagrer rundt og lander på busker og blomster, og man føler seg hensatt til Edens have i paradis.

Historiske Rhodos

De som hører til den typen turister som vil ut og kjøre i opplevelsenes land, vil bli møtt av en herlig stemning av middelalder og tempelridderliv. Gamle Rhodos by vitner også om en tusenårig historie. Rhodos er kjent som riddernes øy, og innflytelsen og makten har satt sine tydelige spor i form av borger og festningsanlegg.

Over hele øya er historien synlig, så her har den som elsker historier om tempelriddere virkelig kommet til rett sted. Rhodos er i mytologien kjent for Kolossen på Rhodos – den kjempemessige statuen av solguden Helios – som skal ha stått ved havnen i hovedbyen.

Den gamle bydelen er noe for seg selv. Turister elsker denne sjarmerende byen for dens hyggelige små og smale gater. I byen finner man de lekreste restauranter. Særlig fiskerestaurantene har virkelig noe å by på, for her leverer Middelhavet rett på døren.

God mat kan nytes med et glass lokal vin eller øl til. Når man likevel sitter ute kan man godt ta seg god tid og nyte synet av de forbipasserende. I det øyeblikk man sitter der forstår man hva livet går egentlig ut på, og hvorfor charterreiser til Rhodos alltid har vært så ettertraktede.

Som enhver gresk by med respekt for seg selv har byen også en rekke gode museer og vakre moskeer, kirker og teatre som feriegjestene kan nyte.

For den som liker fest og farger er både Rhodos by og Falikira fantastiske feriebyer. Gå ut i natten og la deg forføre!

Søk også etter charterreiser med avreise fra Danmark og Sverige:
Charterrejser til Rhodos | Charterresor till Rhodos

Andre reisemål til Rhodos og Kos

Charterselskaper med charterreiser til Rhodos

 • Billige charterreiser med Apollo
 • Billige charterreiser med Escapeaway
 • Billige charterreiser med Mixx Travel
 • Billige charterreiser med Nazar
 • Billige charterreiser med SOLFAKTOR
 • Billige charterreiser med TripX
 • Billige charterreiser med TUI
 • Billige charterreiser med Tyrkiareiser
 • Billige charterreiser med Ving