Kveldsbilde av en idyllisk havneby med hvitkalkede hus og mykt lys som speiler seg i vannet.

Reiser til Naxos

Naxos er den største øya i den greske øygruppa Kykladene og i følge mytologien er denne charterdestinasjonen også fødestedet til selve gudenes konge, Zevs.

Billige reiser til Naxos

Fra Oslo

Fra Trondheim

Billige reiser til Naxos

  • Utvalgte tilbud

  • Oslo

  • Trondheim Værnes

Harmony  Naxos
Harmony Naxos Ettromsleilighet
Agia Anna 17. aug fra Oslo 7 netter
5 798,- Velg
Spiros
Spiros Ettromsleilighet Under Bakkeplan
Naxos by 17. aug fra Oslo 7 netter
7 198,- Velg
Evdokia
Evdokia Ettromsleilighet
Agia Anna 31. aug fra Oslo 7 netter
7 336,- Velg
Katerina (Naxos)
Katerina (Naxos) Toromsleilighet
Agia Anna 7. sep fra Oslo 7 netter
7 678,- Velg
Naxos Beach
Naxos Beach Dobbeltrom
Naxos by 14. sep fra Oslo 7 netter
8 198,- Velg
Alkyoni Beach
Alkyoni Beach Standardrom
Naxos by 24. aug fra Oslo 7 netter
8 455,- Velg
Aegean Land
Aegean Land Dobbeltrom
Agia Anna 7. sep fra Oslo 7 netter
8 731,- Velg
Naxos Resort
Naxos Resort Dobbeltrom
Naxos by 31. aug fra Oslo 7 netter
9 444,- Velg
Plaza Beach
Plaza Beach Dobbeltrom
Agia Anna 27. jul fra Trondheim Værnes 7 netter
11 028,- Velg
Plaza Beach
Plaza Beach Dobbeltrom
Agia Anna 27. jul fra Oslo 7 netter
11 998,- Velg
Something Else
Something Else Economy leilighet
Naxos 15. sep fra Oslo 7 netter
16 284,- Velg
Pyrgaki Sun & Moon Luxury Suites
Pyrgaki Sun & Moon Luxury Suites Dobbeltrom
Naxos 8. sep fra Oslo 7 netter
18 280,- Velg
Kouros Art Hotel (Adults Only)
Kouros Art Hotel (Adults Only) Dobbeltrom (utsikt over hagen) (1 soverom)
Naxos 8. sep fra Oslo 7 netter
21 903,- Velg
Bedøm reisemålet (72 bedømmelser)
4.6

Søk og finn den beste charterreisen til Naxos

Naxos kan by på en herlig hovedby, vakre fjellområder og rolige pittoreske kystbyer. Mange har gjennom tidene reist til Naxos på charterreise og det er det mange gode grunner til – velger du Naxos får du mye for pengene.

Øya er kritthvit og ligger vakkert til i det asurblå Egeerhavet. Naxos har alt som en vanlig charterreise kan tilby inkludert lekre strender, fine hoteller og god mat. Men øya har også en rikholdig kultur og historie som man kan utforske som turist. Her finnes det mange ruiner fra forskjellige historiske perioder som absolutt er verdt et besøk.

De fleste av Naxos byer ligger på vestkysten og det er også her turistene vil finne mange av øyas eksotiske strender.

Naxos har et velutviklet landbruk og frodige daler takket være kunstig vanning. Her dyrkes det hvete, grønnsaker, sitrusfrukter, druer og naturligvis oliven.

Hovedbyen Naxos
Den største byen, Naxos, ligger ved foten av en ås hvor det på toppen ligger en pittoresk venetiansk festning. Byens domkirke fra 1200-tallet er også verdt et besøk.

I den gamle bydelen vil chartergjester finne vakre, hvitkalkede hus, større venetianske adelshus og trange smågater som er perfekte for avslappende spaserturer.

Rett sør for byen ligger de berømte, herlige og kilometerlange strendene som besøkes av mange av Naxos turister. Ikke langt unna ligger den moderne flyplassen hvor charterfly fra hele Europa lander og letter hele døgnet rundt.

Strand og moro
Sjøen ved mange av Naxos strender er langgrunn og øya er derfor en hit blant barnefamilier. Her kan de voksne slappe av mens barna leker med bøtte og spade i vannkanten.

Naxos har alltid bra vær i feriesesongen og siden strendene er noen av verdens beste kommer turistene også gjerne tilbake til øya.

På Naxos kan både besøkende og lokale velge mellom en rekke strender. De fleste av strendene har fin, hvit sand, men man kan også finne strender med småstein.

Like ved Naxos ligger stranden Agios Georgios som kan skilte med en fin sandstrand. Barnefamilier elsker denne stranden blant annet fordi den er svært trygg på grunn av det grunne vannet. Samtidig er dette en strand som tilbyr lett tilgjengelighet fra den nærliggende byen. Her finnes det også massevis av tavernaer hvor man kan nyte en matbit når sulten melder seg.

På nordsiden av Naxos ligger strendene Ammitis, Abram og Apollonas og mot øst ligger strendene i Moutsouna, Psili Ammos og Lionas. Disse strendene ligger ca. en halvtimes kjøring unna og på veien kjører man også gjennom den pittoreske landsbyen Apiranthos.

På øyas sørlige kyst ligger en av de roligste strendene på øya, Panormos. Denne stranden er perfekt for en romantisk spasertur hånd i hånd med din kjære.

Naxos mest kjente strender er likevel de som ligger på vestkysten, helt fra Agios Prokopis nesten 5 kilometer fra hovedbyen og helt ut til Ayiassos stranden som ligger 25 kilometer unna.

På Naxos kan du prøve deg på alle mulige strandaktiviteter. Øya er faktisk kjent for sine mange vannsportsaktiviteter som jetski, vindsurfing, snorkling, dykking og vannski. En charterreise til Naxos kan nesten sammenlignes med en ferie på en sportsresort, men til en langt billigere penge.

Se og opplev Naxos
En ferie på Naxos er på mange måter også en reise tilbake i tiden. Øya har en rekke tempelruiner, som for eksempel for gudene Demeter og Dionysos, gamle vakre bysantinske kirker, arkeologiske museer og mange klostre.

Naxos er den største av Kykladene og fødestedet til selveste Zevs, gudenes konge. Det er populært blant turistene å gå over demningen til Paltia hvor man finner Portara som er en steinport til et tempel fra oldtiden.

Den greske kulturen og historien er synlig og finnes overalt på Naxos, og øya og havet er også et vakkert syn når solen går ned i det blå havet. Naxos har alt man kan ønske seg på en charterreise.

Søk også etter charterreiser med avreise fra Danmark og Sverige:
Charterrejser til Naxos | Charterresor till Naxos

Andre reisemål til Kykladene

Charterselskaper med charterreiser til Naxos

  • Billige charterreiser med Apollo
  • Billige charterreiser med Escapeaway