Covid-19 - UDs reiseinformasjon
Charterreiser til Chania

Charterreiser til Chania

Billige reiser til Chania

Besøk vakre Chania på Kreta

Bedøm reisemålet
4,6
(46 bedømmelser)
I det deilige og varme Middelhavet ligger den blomstrende og vakre øya Kreta. På øyas nordlige del ligger en svært spesiell, annerledes og overraskende by - Chania. Byen kalles Østens Venezia, noe som skyldes den ekstraordinære havnen med en vakker havnepromenade og små koselige gater med massevis av kaféer, restauranter, butikker og mennesker, samt gamle venetianske husfasader i rolige farger.

Chania er vakker, varm, festlig, overraskende og på ingen måte en typisk gresk by. Om kvelden når solens oransjefargede lys erstattes av de gamle lyktene i havnen våkner byen fra sin koselige slumrende stemning og blir til et fantastisk virvar av musikk, mat, vin, dans og hygge. Chania er ungdommelig og livlig, men samtidig svært barnevennlig, spesielt på grunn av byens hyggelige innbyggere.

Chanias spesielle karakter
Chania er en solrik og livlig by som er godt besøkt hele året rundt. Byen bugner av hoteller i alle prisklasser og det finnes også en del herberger (hostels) hvor unge fra hele verden nyter denne vakre og spesielle byen. Fra byen er det ikke langt til de kilometerlange knitrende sandstrendene hvor man kan snorkle, dykke og spille. Chania er omgitt av et spraglete og vakkert landskap med fargerik flora og fantastiske muligheter for fotturer og sykkelturer.

Byen er delt inn i to bydeler hvor den gamle bydelen er sentrert rundt den vakre havnen, mens den nye bydelen strekker seg innover i landet. I den gamle bydelen ligger det små sjarmerende gater hvor man kan spise på tradisjonelle tavernaer og besøke små gallerier og historiske museer.

I den nye bydelen finner man mer moderne restauranter og butikker som absolutt er verdt et besøk. Her ligger også de fleste barene og nattklubbene hvor både lokale og tilreisende unge kan feste trygt og til langt på natt.

Med en charterreise til Chania kan du ta med vennene eller hele familien til Kretas meget spesielle og vakre by.

Charterselskaper med charterreiser til Chania

Billige charterreiser med Escapeaway
Billige charterreiser med Mixx Travel
Billige charterreiser med TripX
Billige charterreiser med TUI
Billige charterreiser med Tyrkiareiser
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.