Fargerike bygninger ved vannkanten med et fyrtårn i det fjerne, krystallklart blått vann og klar himmel.

Billige flybilletter til Chania, Souda

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Chania, Souda

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
24. aug 31. aug
SVG
CHQ
CHQ
SVG
Eastland Air Direkte
Eastland Air Direkte
Fra kr. 1 495,- Velg
17. sep 24. sep
OSL
HER
HER
OSL
Lufthansa 1 stopp
Swiss 1 stopp
Fra kr. 1 678,- Velg
2. sep 9. sep
TRF
HER
HER
TRF
Wizz Air 1 stopp
Wizz Air 1 stopp
Fra kr. 1 761,- Velg
2. sep 9. sep
TRF
HER
HER
TRF
Wizz Air 1 stopp
Wizz Air 1 stopp
Fra kr. 1 761,- Velg
7. sep 21. sep
OSL
HER
HER
OSL
Swiss 1 stopp
Swiss 1 stopp
Fra kr. 1 912,- Velg
5. sep 12. sep
OSL
HER
HER
TRF
Wizz Air 1 stopp
Wizz Air 1 stopp
Fra kr. 1 976,- Velg

Fly til vakre Chania på Kreta

Koselige, vakre og avslappende Chania er den største byen på det vestlige Kreta, og her finner du den mest behagelige feriestemningen som du kan tenke deg. En reise til Chania på Kreta, byr på vakkert byliv, herlige strender, samt utallige severdigheter og aktiviteter.

Chanias nye bydel

Chania på Kreta er oppdelt i to hovedbydeler, den nye og den gamle bydelen. I den nye bydelen finner du offentlige bygninger og forskjellige transportmuligheter. I den nye bydelen finner du også et hav av flotte butikker og spennende markeder, hvor du kan kjøpe alt fra klær, vesker og sko, til skjell, PCer og krydder. Her kan du få tak i alt hva ditt hjerte begjærer, og dette er et glimrende sted for å kjøpe med seg noen suvenirer hjem.

Ta en liten pause og nyt livet i skyggen i en av byens parker, eller finn en benk på en av de mange koselige plassene, og gled deg over synet av alle de glade menneskene rundt deg; lokale, eldre menn som drikker kaffe eller et glass vin på en fortaus café, barn som leker, løper etter duer eller spiller fotball, nydelige jenter, og unge menn som ser langt etter dem, i tillegg til alle de mange turistene som inntar stoler, benker og de skyggefulle plassene side om side med de lokale.

Her er livet vakkert – det er bare å kjøpe billige flybilletter til Chania på Kreta, og komme seg avgårde for å oppleve Chania på Kreta – det er en fantastisk ferieopplevelse for livet.

Den gamle bydelen i Chania på Kreta

Det finnes massevis av gamle, flotte hus og bygninger i Chania på Kreta, og her kan du virkelig oppleve hvordan byen så ut før turistene begynte å komme hit. Heldigvis har Chania klart å bevare sin unike sjarme, som dessverre mange andre feriebyer med tiden mister, og Chania er i dag en av de vakreste byene i hele Hellas.

I området ved den gamle bydelens venetianske havn er husene helt fantastiske, og de mange, gamle bygningene er med på å gi den meget koselige og avslappende atmosfæren. Det er her du virkelig kan føle byens pulserende hjerte.

Besøk noen av de flotte museene som ligger her, og ta en spasertur til byens festning, Firkas Fort, som ligger helt ute ved havet, og som kan lokke barndommens drømmer om sjømenn og sjørøvere frem i enhver.

Etter en lang dag med strandbesøk, shopping eller sightseeing, er det på tide å besøke en av Chanias mange, gode restauranter eller caféer. Spis en deilig middag med lokale råvarer, og nyt et godt glass vin eller en kald øl til. Avslutt gjerne en koselig kveld på en av barene i den gamle bydelen, hvor det er fest og feriehygge til ut i de små timer.

Fantastiske strender og aktiviteter ved Chania

Hvis du liker badestrender med herlig strandsand, solskinn, varmt og helt klart havvann, da er strendende ved Chania på Kreta perfekt for deg.

Ved Chanias gamle bydel ligger det to glimrende badestrender, Nea Hora og Koum Kapi, og like ved byen finner du mange flotte strender.

Lei en bil og kjør rundt på øya på egen hånd. Da kan du enkelt besøke andre strender, for eksempel Elafonisi-stranden, hvor sanden og vannet får en til å tenke på de karibiske øyer, eller stranden Preveli, hvor det like ved ligger et fint, lite kloster som man også kan besøke.

Kjør opp i Kretas fjellrike indre og opplev de små landsbyene, hvor du vil merke en helt unik stemning, og ta gjerne en deilig fottur i den meget vakre og spektakulære naturen.

Finn billige flybilletter til Chania på Kreta

Hvis du ønsker å oppleve forskjellige aktiviteter med billige flybilletter til Chania på Kreta, er det massevis av muligheter. Du kan blant annet dykke og leie snorkleutstyr flere steder, du kan prøve vannski, jet-ski eller surfe, i tillegg til å leie sykler, scootere og motorsykler som gjør det lett å komme seg rundt på øya.

Det er rett og slett helt fantastisk å feriere i Chania på Kreta!

De mest populære lufthavnene i Hellas

Populære reisemål i Syd-Europa