Charterreiser til Kos

Charterreiser til Kos

Billige reiser til Kos

Billige reiser til Kos

Bedøm reisemålet (52 bedømmelser)
4.6

Finn din reise til Kos i dag

[excerpt]

Severdigheter på Kos

Bygget på 1300-tallet er Castle of the Knights, som ble ødelagt av jordskjelv i 1495 og senere restaurert, et flott landemerke i byen Kos. Det samme er moskeen Gazi Hassan Pasha som er svært velholdt og verdt et besøk. Markedsplassen eller Agoraen er like levende i dag som i antikken og ligger sør for slottet. Nord for slottet ligger ruinene av både templene til ære for Hercules og for Afrodite.

Eldgammel historie preger Kos. Det sies at den antikke legen Hippokrates er født på øyen. I sentrum av byen er det plantet et 12 meter høyt tre der det hevdes at han hadde store deler av sin undervisning. Nærliggende museum og institutt er også oppkalt etter ham. Den tidligere fiskelandsbyen Kadamena ligger kun syv km utenfor flyplassen og er et populært sted å feriere med et stort antall nattklubber. Her ligger også ruinene av et tempel for Apollon for den interesserte. Kos er en variert øy. Et urbant natteliv preger sentrum, mens tilreisende kan oppleve vakker naturomgivelser litt lenger ut på øyen.

Sol og strand på Kos

Det finnes flotte strender i nærheten av sentrum på Kos. Bystranden har dypt vann for den svømmeglade med nærliggende restauranter og hoteller. På byens vestside ligger stranden Kritika som er en lang sandstrand som har svært mange besøkende om sommeren. I tillegg finnes det flere flotte strender for enhver smak rundt om på øyen som er over 40 km lang.

Søk også etter charterreiser med avreise fra Sverige og Danmark:
Charterresor till Kos | Charterrejser til Kos

Charterreiser och reiser til Hellas

Charterselskaper med charterreiser til Kos

  • Billige charterreiser med Allinc
  • Billige charterreiser med Apollo
  • Billige charterreiser med Escapeaway
  • Billige charterreiser med SOLFAKTOR
  • Billige charterreiser med TUI
  • Billige charterreiser med Ving

Finn reisen til Kos her

Les mer på bloggen vår