Restplasser til Kos

Restplasser til Kos

Billige restplasser til Kos

Fra Oslo

Fra Bergen

Fra Trondheim

De ovennevnte prisene er de billigste fra første mulige avreisedag og 4 uker fremover.

Billige reiser til Kos

 • Utvalgte tilbud

 • Oslo

 • Bergen Flesland

 • Stavanger Sola

 • Trondheim Værnes

Santa Marina (Kos by)
Santa Marina (Kos by) Ettromsleilighet
Kos by 10. mai fra Oslo 7 netter
3 603,- Velg
Pelopas
Pelopas Toromsleilighet
Tigaki 10. mai fra Oslo 7 netter
4 607,- Velg
Cosmopolitan Kos
Cosmopolitan Kos Dobbeltrom
Lambi 10. mai fra Oslo 7 netter
5 566,- Velg
TUI Blue Atlantica Belvedere Resort
TUI Blue Atlantica Belvedere Resort Dobbeltrom
Kardamena 22. mai fra Oslo 7 netter
5 578,- Velg
Hotell Continental Palace
Hotell Continental Palace Dobbeltrom
Kos 8. mai fra Oslo 7 netter
5 596,- Velg
Kefalos Studios
Kefalos Studios Studio
Kefalos 16. mai fra Oslo 7 netter
5 931,- Velg
Thalia Hotel
Thalia Hotel Rom
Limenas 21. mai fra Oslo 7 netter
6 015,- Velg

Ofte stillede spørgsmål om reiser til Kos

Hva koster restplasser til Kos?

Prisene for restplasser til Kos varierer stadig. Sist vi sjekket prisene, var prisen kr. 13 423,-. Finn de nåværende prisene her

Hvilke reisebyråer har restplasser til Kos?

Restplasser til Kos tilbys av Apollo, Escapeaway, SOLFAKTOR, TripX, TUI og Ving. Sammenlign priser her

Fra hvilke flyplasser kan jeg finne restplasser til Kos?

Du kan reise til Kos fra følgende flyplasser: Ålesund, Bergen Flesland, Bodø, Harstad/Narvik Lufthavn Evenes, Kristiansand (Kjevik), Oslo, Stavanger Sola, Tromsø Langnes og Trondheim Værnes

Er restplasser til Kos populære?

Ja, restplasser til Kos er populære. Brukerne våre gir destinasjonen Kos 4,6 / 5 stjerner. Gi din egen vurdering av Kos her

Bedøm reisemålet (271 bedømmelser)
4.6

Reis billig til Kos – Finn en restplass her

På en restplassreise til Kos vil du oppleve øyas fantastiske strender, unike stemning, festlige natteliv, rike naturskjønnhet og øyas ærefulle historie.

Det festlige Kos

Når du har sagt Kos, har du også sagt strandliv og feststemning i gatene. Kos er fylt med de mest fantastiske sandstrender, hvor den hvite sanden innbydende lokker turistene til flere timers besøk hver dag. Det er mange gode grunner til å reise hit, og på Kos kan du finne en strand som passer akkurat for deg. Liker du strender hvor du kan prøve all verdens fete strandsportsaktiviteter, vil stranden Marmari mest sannsynlig være noe for deg. Her er det mye å kaste seg over, og om kjæresten heller vil ligge litt i skyggen under en parasoll, er det også gode muligheter for det. Jet-ski, vindsurfing og vannski, er noen av de morsomme og adrenalinsparkende aktivitetene som du kan prøve her, og du bør ikke holde deg tilbake.
Etter en slik stranddag kan du fortsette festlighetene i Kos bys ville natteliv. Her dundrer musikken ut av høyttalerne natten lang, og det mikses avkjølende drinker i hopetall. Liker du fest og moro, er dette absolutt stedet for deg.

Det avslappende Kos

Men Kos kan by på veldig mye mer enn bare fest og actionpregede strender. Like ved Kos by finner du den nydelige Lambi-stranden, hvor det hersker en avslappende atmosfære. Lambi er en glimrende strand for deg som reiser med småbarn, eller som bare ønsker å tilbringe dagen i et rolig område med din kjære.
Ønsker du å oppleve en strand som er svært annerledes enn alle andre strender som du kjenner til, bør du ta en tur til stranden, Therma, og som navnet antyder, ligger i et område med varme kilder. Det er nærmest som om naturen har lagd sin egen spa-strand, hvor badegjestene kan bade i det oppvarmede, mineralholdige kildevannet året rundt – det er virkelig en opplevelse som du bør få med deg, hvis du er på en restplassreise på Kos!
Det er flotte veier på Kos, og derfor ordentlig gode muligheter for å leie sykler og komme seg rundt på øya på egenhånd. Kos ligger i et område, hvor det for mange tusen år siden var vulkansk aktivitet. Jorden på Kos er derfor meget fruktbar, og du vil oppleve grønne åser, storblomstrede busker og trær, og den vakreste, grønne natur, uansett hvor du beveger deg.

Den ukjente siden av Kos

Den greske øya Kos er berømt, og kanskje mest beryktet for sitt festlige natteliv, men hvis du gir deg selv tid til det, vil du kunne oppleve en helt annen siden av denne vakre, greske øya. På Kos kan du finne den mest fantastiske natur, et høyland uten turister, avsidesliggende strender, i tillegg til den opprinnelige, koselige stemningen i de små landsbyene rundt om på øya. Dessuten må vi heller ikke glemme øyas herlige hovedby, Kos, som du absolutt bør besøke. Byen Kos har sammen med resten av øya, vært en viktig brikke i handelen langs kysten ved Hellas og Tyrkia helt siden oldtiden, og du kan se utallige ruiner etter oldtidens praktbygninger rundt om på Kos.

Severdigheter i Kos by

I Kos by ligger byens fasinerende festning like ved havnen, og herfra ble middelalderens Kos forsvart av mektige og modige riddere. Barn og lekne sjeler vil elsker å besøke festningen, hvor man også kan nyte en vakker utsikt.
Like nedenfor festningen, finner du den gamle agoraen, som i oldtiden var byens handelssentrum. Den gang strømmet folk daglig til agoraen og gjorde sin handel, utvekslet nyheter og sladder, og i tillegg var agoraen stedet å være, hvis man ønsket å bli sett. Det er også mange andre spennende severdigheter i Kos by, og her kan du alltid få deilige dager til å gå med både sightseeing og shopping. Og til slutt kan man også reise på øy-hopping med de lokale fergene, til noen av de omkringliggende øyene som Rhodos, Samon og Kalymnos.

Prøv den deilige, lokale maten

Når du har ligget på stranden hele ettermiddagen, travet rundt i Kos by eller kanskje vært på dagsutflukt, er det ikke noe som er deiligere enn å sette seg til et veldekket bord og nyte fantastiske kulinariske opplevelser. Kos er berømt for sin deilige mat, og på hele øya kan du finne de mest fantastiske restauranter og tavernaer. Husk å prøve den lokale maten, for det greske kjøkken er jo et av de mest verdsatte i hele verden.

Søk også etter restplasser med avreise fra Danmark, Sverige og Finland:
Afbudsrejser til Kos | Sista Minuten till Kos | Pakettimatkat Kos

Reiseselskaper med restplasser til Kos

 • Billige restplasser med Apollo
 • Billige restplasser med Escapeaway
 • Billige restplasser med SOLFAKTOR
 • Billige restplasser med TripX
 • Billige restplasser med TUI
 • Billige restplasser med Ving

Restplasser til Rhodos og Kos

Avreiselufthavner til Kos