En sjarmerende strandrestaurant med trebord og stoler under hvite parasoller, med havet i bakgrunnen.

Reiser til Thasos

Den greske øya Thassos er en vakker, grønn øy som har opprettholdt sin originale sjarm og tradisjonelle atmosfære. Øya har ingen flyplass og er den nordligste øya i det varme Egeerhavet, noe som gjør Thassos til en av de best bevarte greske feriehemmelighetene. Fergeturen over det rolige, varme Middelhavet er i seg selv en spesiell opplevelse.

Billige reiser til Thasos

Fra Oslo

Billige reiser til Thasos

Happy Days
Happy Days Standardrom
Theologos 28. jun fra Oslo 7 netter
7 245,- Velg
Happy Days
Happy Days Standardrom
Theologos 28. jun fra Oslo 7 netter
7 248,- Velg
Bedøm reisemålet (72 bedømmelser)
4.5

Utforsk den avsidesliggende øya Thassos

Øya er liten og det meste av øylivet forgår i havnebyene da øyas innland består av grønne og frodige fjell. Thassos har gylne, vakre sandstrender, ekstraordinært rik natur, hyggelige tavernaer, en del barer og uendelige muligheter for en ideell ferie uansett om man reiser som familie, som par eller med andre unge.

Thassos natur og historie
På grunn av sin fine beliggenhet er Thassos blant de grønneste og frodigste greske øyene. Fargerik flora og mørkegrønne trær strekker seg langt opp i de høye fjellene. I fjellene er det laget fine og trygge turstier hvor vanskelighetsgraden varierer slik at hele familien kan være med på tur.

På turstiene vil det innimellom dukke opp historiske monumenter og gjenstander på grunn av Thassos historie som går helt tilbake til før år null. Øyas spennende historie kan også utforskes på noen av Thassos klassiske og uformelle museer.

Og så er det strendene. Kilometerlange, knitrende hvite sandstrender med lyseblå bølger som brer seg innover. Vannet er også varmt rundt Thassos og de lokale innbyggerne bader hele året rundt. Strendene er meget barnevennlige og på de fleste av dem finnes det også trivelige strandbarer. Det finnes også noen strender hvor strandbarene er åpne til sent på natt og hvor unge lokale og tilreisende fester i trygge omgivelser.

Thassos innbyggere er kjent for sin åpenhet, gjestfrihet og vennlighet. Øya har også et lavere prisnivå enn andre greske øyer med mer turister, noe som skaper gode muligheter for en luksuriøs ferie til en lav pris.

Finn en ekstraordinær charterreise til Thassos.

Søk også etter charterreiser med avreise fra Danmark og Sverige:
Charterrejser til Thassos | Charterresor till Thassos

Charterreiser och reiser til Hellas

Charterselskaper med charterreiser til Thasos

  • Billige charterreiser med Mixx Travel
  • Billige charterreiser med Tyrkiareiser