Restplasser til Lesvos

Restplasser til Lesvos

Billige restplasser til Lesvos

Fra Oslo

De ovennevnte prisene er de billigste fra første mulige avreisedag og 4 uker fremover.

Billige reiser til Lesvos

Mythical Coast Wellness Retreat
Mythical Coast Wellness Retreat Dobbeltrom
Mitilini, Lesvos, Hellas 26. mai fra Oslo 7 netter
8 508,- Velg
Bedøm reisemålet (267 bedømmelser)
4.6

Bestill en restplass NÅ til fantastiske Lesbos

Er du stor fan av Hellas og kan bare ikke få nok av det vakre landet med sine karakteristiske, vakre farger, da er Lesbos det riktige valget for deg. Her får du sol og varme svøpt inn i en svært omfavnende og smilende gjestfrihet.

Lesbos er en gresk øy som ligger i det nordlige Egeerhavet, ikke langt fra Tyrkia. Lesbos kan stolt skryte av å være bl.a. Hellas 3. største og mest frodige øy med nydelige olivenlunder og velduftende furuskog. I tillegg til sitt grønne image kan øya også skilte med en fantastisk kystlinje, som er intet mindre enn 320 km lang.

Lesbos – solens øy
Hvis du som de fleste nordmenn bare opplever solen i en begrenset periode i løpet av året vil du elske en tur til varme Lesbos. Her finnes det nemlig gode muligheter for å få ladet batteriene og slappe av på øyas vakre, innbydende strender. Når tørsten melder seg kan du gi deg selv en deilig opplevelse ved å besøke en av de lokale kaféene og bestille den tradisjonelle og populære drinken Ouzu, som er en anis-basert brennevin.

Det er alltid noe å gjøre på Lesbos
Lesbos er mer enn bare en badeøy hvor man kun ligger og døser på stranden. Øya er også å foretrekke for deg som ikke kan ligge stille dagen lang, men som har en betegner en vellykket ferie som én hvor du også får rørt deg litt. Lesbos har massevis av aktiviteter som du kan fordrive tiden med. Det varme klimaet og den frodige jorda har som nevnt sørget for en fantastisk forførende og frodig natur med kupert terreng som innbyr til for eksempel spennende fjellturer. Begir du deg ut i den storslåtte naturen vil du oppleve naturlige kilder med friskt vann. Nyt et mens beundrer den fantastiske utsikten fra de høye klippene.

Søk også etter restplasser med avreise fra Danmark og Sverige:
Afbudsrejser til Lesbos | Sista Minuten till Lesbos

Reiseselskaper med restplasser til Lesvos

  • Billige restplasser med Apollo
  • Billige restplasser med Ving

Restplasser til Hellas

Avreiselufthavner til Lesvos

Finn reisen til Lesvos her

Les mer på bloggen vår