Covid-19 - UDs reiseinformasjon
Restplasser til Kreta

Restplasser til Kreta

Restplasser til Kreta

Bedøm reisemålet
4,6
(375 bedømmelser)
Hvis du søker etter restplasser til Kreta, er du kommet til riktig sted.

Her på Travelmarket.no har vi samlet tilbud fra alle de norske selskapene, og det eneste du derfor trenger å gjøre for å finne den riktige restplassen, er å bruke vår søkemotor.

Hvis du i forveien vet akkurat hvilken dato du vil reise på en av de fristende restplassene til Kreta, kan det anbefales å velge fleksibel avreise med +1 dag. På den måten vil du kun få frem resultater med avreise på den dato du har angitt og 1 dag frem.

Hvis du derimot ved at du har mulighet til å være fleksibel med reisetidspunktet og eventuelt vil ha en restplass med avgang i løpet av en uke, vil det automatisk være flere, og i de fleste tilfeller, bedre tilbud.

Prøv derfor gjerne å endre litt på kriteriene, slik at du på den måten kan få den absolutt beste og største oversikten over hvilke reiser som finnes, og som matcher akkurat dine ønsker for både tidspunkt, budsjett og eventuelt antall stjerner på hotellet.

Når du har funnet og valgt en av de mange restplassene til Kreta, kan du bare begynne å glede deg til å reise avgårde.

Kreta er arealmessig den største øya i Hellas og samtidig en av Middelhavets største øyer. Øyas natur er dominert av fjell, og flere av dem er over 2000 meter høye.

Til tross for mye turisme, er hovednæringen på øya fortsatt landbruk. Klimaet er perfekt egnet til dyrking av oliven, sitrusfrukter og druer.

Restplasser til Kreta er reiser som vanligvis frister på grunn av øyas deilige, varme middelhavsklima. Derfor er det også en del som vil tilbringe ferien på stranden. Men det kan også varmt anbefales å ta en tur til en av de sjarmerende byene på øya.

De største byene ligger ut mot havet på Kretas nordside. Øyas hovedstad er Iraklion, hvor det er ca. 115.000 innbyggere, og her er det derfor godt med liv, massevis av butikker, restauranter og barer.

Spesielt i høysesongen er det reelle antallet innbyggere inklusivt turister, mye høyere enn 115.000, og det virker derfor som en by av en noe større størrelse.

Det er absolutt verdt å spandere en dag i Chania, som med sine 50.000 innbyggere er en noe mindre by, men absolutt ikke kjedelig av den grunn.

Chania er delt opp i 2 bydeler. Den ene bydelen er den såkalte nye bydelen, hvor man finner det kjente innendørsmarkedet, kontorer, banker og massevis av butikker.

Det er for mange en uunnværlig del av det å være på ferie, at man kan få tilfredsstilt shoppelysten, og det kan man absolutt si at det er mulig å gjøre i Chania. Den gamle bydelen ligger ved den venetianske havnen. Her er den greske sjarmen på topp. Gatene er små og smale, arkitekturen er helt unik og påvirket av mange fremmede kulturer.

Både Iraklion og Chania er altså byer som bør oppleves, når dere besøker Kreta.

Søk derfor etter restplasser til Kreta i vår søkemotor.

Vi håper dere finner en reise som matcher akkurat det dere leter etter.

Travelmarket.no ønsker dere en riktig god reise!

Reiseselskaper med restplasser til Kreta

Restplasser med Escapeaway
Restplasser med Mixx Travel
Restplasser med TripX
Restplasser med TUI
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.