Restplasser til Korfu

Restplasser til Korfu

Billige restplasser til Korfu

Fra Oslo

Fra Bergen

De ovennevnte prisene er de billigste fra første mulige avreisedag og 4 uker fremover.

Billige reiser til Korfu

  • Utvalgte tilbud

  • Oslo

  • Bergen Flesland

  • Oslo, Sandefjord (Torp)

  • Stavanger Sola

Kavos Panorama Complex
Kavos Panorama Complex Studio
Kavos, Korfu, Hellas 18. okt fra Oslo 7 netter
3 298,- Velg
Century Resort Corfu
Century Resort Corfu Dobbeltrom (utsikt over hagen)
Korfu, Korfu, Hellas 18. okt fra Oslo 7 netter
4 574,- Velg
Dassia Holiday Club
Dassia Holiday Club Dobbeltrom
Dassia, Korfu, Hellas 18. okt fra Oslo 7 netter
All Inclusive
4 762,- Velg
Bella Vista Hotel and Studios
Bella Vista Hotel and Studios Classic dobbeltrom
Benitses, Korfu, Hellas 18. okt fra Oslo 7 netter
4 801,- Velg
Sunset Hotel Corfu
Sunset Hotel Corfu Dobbeltrom
Korfu by, Korfu, Hellas 18. okt fra Oslo 7 netter
5 140,- Velg
Molfetta Beach Hotel
Molfetta Beach Hotel Dobbeltrom (begrenset havutsikt)
Gouvia, Korfu, Hellas 18. okt fra Oslo 7 netter
5 152,- Velg
Palmyra Beach Hotel
Palmyra Beach Hotel Dobbeltrom
Glyfada, Korfu, Hellas 25. okt fra Oslo 7 netter
6 010,- Velg
San Antonio Corfu Resort
San Antonio Corfu Resort Dobbeltrom (havutsikt)
Kalami, Korfu, Hellas 18. okt fra Oslo 7 netter
6 753,- Velg
Aeolos Beach Resort Corfu
Aeolos Beach Resort Corfu Bungalow (utsikt over hagen)
Perama, Korfu, Hellas 18. okt fra Oslo 7 netter
All Inclusive
7 237,- Velg
Mayor La Grotta Verde Grand Resort
Mayor La Grotta Verde Grand Resort Superior-rom (havutsikt)
Agios Georgios, Korfu, Hellas 18. okt fra Oslo 7 netter
All Inclusive
7 238,- Velg
Domes of Corfu
Domes of Corfu Dobbeltrom
Pelekas, Korfu, Hellas 18. okt fra Oslo 7 netter
8 926,- Velg
MarBella Nido Suite Hotel & Villas
MarBella Nido Suite Hotel & Villas Juniorsuite
Agios Ioannis Peristeron, Korfu, Hellas 18. okt fra Oslo 7 netter
9 545,- Velg
Sunshine Corfu Hotel & Spa
Sunshine Corfu Hotel & Spa Economy dobbeltrom (utsikt over hagen)
Nissaki, Korfu, Hellas 7. okt fra Oslo 7 netter
All Inclusive
15 043,- Velg
Chrismos Luxury Suites
Chrismos Luxury Suites Suite (begrenset havutsikt)
Apraos, Korfu, Hellas 11. okt fra Oslo 7 netter
16 375,- Velg
Bedøm reisemålet (279 bedømmelser)
4.6

Restplasser til Korfu finner du her

Finn en restplassreise til Korfu og opplev den fantastiske, greske øya som kan by på en unik sjarme, skjønnhet og all verdens morsomme og spennende ferieaktiviteter.

Korfu – en øy med personlighet

Den ioniske øya, Korfu, ligger i havet mellom det greske fastlandet, Italia og Albania, noe som gir øya sin helt egne personlige stil og stemning. Her finner man pastellfargede hus med fargerike bougainvillea-blomster voksende oppover veggene, svært frodig natur med utallige sypresser og blomstrende skoger, samt vakre fjell og grove klipper som står i skarp kontrast til øyas lyse strender og azurblåe havvann. Befolkningen og øyas arkitektur er svært inspirert av de smarte, italienske naboene. Mote og utseende betyr derfor mye her – og man vil også ofte se biler av italienske merker kjørende rundt på øya.

Korfu er en meget moderne og chic øy, og er alltid et fantastisk sted å besøke – noe som også all verdens kjente film- og sportsutøvere vil være enige i.

Korfu By

Korfu By er en vakker, liten by, med en fantastisk, avslappende stemning. I den gamle bydelen går du rundt i små, nærmest labyrintiske gater, hvor du faktisk lett kan gå deg vill; men det gjør ikke noe, for Korfu er en vakker by å gå seg vill i. Innimellom de lyse, solforgylte husene er det ro. Her kan du finne en liten plass, for eksempel foran en kirke, hvor et par barn spiller fotball, konene har hengt opp nyvasket tøy til tørk utenfor vinduene deres, eller gamle menn sitter og sludrer på en skyggefylt benk. Finn en liten café, og gi deg selv lov til å nyte scenariet som vil gi deg en helt spesiell indre ro. Korfus bygninger er inspirert av Frankrike, Italia og England, som gjennom tiden har hatt stor innflytelse og makt i området. Byens atmosfære utstråler fransk eleganse, italiensk letthet og britisk soliditet, noe som gjør byen helt unik og utrolig behagelig. Like ved byens gamle festning, Paleo Frourió, ligger den store plassen, Spianáda, hvor det er mange restauranter og caféer; du kan blant annet sitte i skyggen i arkaden, Liston, som ble bygget av franskmennene, og nyte livet med en kopp kaffe eller et glass med avkjølende hvitvin etter å ha travet rundt i den gamle bydelen.

Korfus fantastiske strender

Vakre strender med deilig, lys sand, azurblått, krystallklart havvann og dager med bragende solskinn fra morgen til kveld, er akkurat det som kjennetegner strendene på Korfu. Her er det helt fantastisk for solelskende turister i alle aldre, og her kan du kaste deg over all verdens strand- og vannsportsaktiviteter. Ved strendene på Korfu er det småfisk helt inne ved kysten, du behøver derfor ikke å investere i dyrt snorkle- eller dykkerutstyr, for å se livet under havet. Men er du glad i å snorkle, er det glimrende muligheter for dette rundt om hele øya. Her er det også mange tilbud til deg som gjerne liker å ta en vindsurfingstur.Også i Korfu By er det flotte steder å bade. Mange av byens lokale innbyggere reiser utenbys for å bade, men er du i Korfu By, trenger du bare å gå på havnepromenaden fra byens festning og over mot den gamle bydelen, og du vil finne flere, små, og fine badesteder. Reiser du med familien, vil en strand som den nordlige Agios Georgius være et godt alternativ. Her vil dere finne deilig vand og rent havvann, og det er også mange restauranter ved stranden. Ipsos er en strand som er meget populær blant unge, festglade turister. Liker du fest og moro, er det Ipsos du bør besøke. Og sist, men ikke minst, stranden Almiros ved Acharavi, på den nordlige delen av Korfu, er et vakkert sted, hvis du ønsker ro og fred.

Den helt unike naturen

De Ioniske øyer er verdenskjente for deres meget grønne og frodige natur, noe som er svært unikt i Hellas. Korfus natur er en miks av klipper og fjell, grønn skoger, olivenlunder, sypresser, i tillegg til de paradisiske strendene. Her kan man vandre lange turer i vakker natur. For eksempel er området ved fjellet, Pantokrator, som ligger på Korfus nordlige del, utrolig vakkert. Fjellet er øyas høyeste med 906 meter, og herfra har du en helt enestående utsikt.

Aktiviteter

Korfu By har to spennende festninger som får frem den indre ridder i enhver, når du besøker dem. Den gamle festningen, Paleo Frourió, ligger på en liten klippehalvøy mot øst, mens den nyere festningen, Neo Frourió, er bygget inne i byen, vest for den gamle bydelen.

Det er flere glimrende museer i byen, blant annet vil det historiske museum være et besøk verdt. Her er det også et museum for asiatisk kunst. Museet ligger i den gamle rojale sommerboligen, hvor kong Konstantin og dronning Anne Marie ferierte før det greske monarkiet ble avskaffet.

Om du liker mer utfordrende aktiviteter, er det godt tilbud av sykkelutleie øya. Her er det glimrende veier, slik at du raskt kan komme deg rundt. Du kan også leie bil, scooter eller en firehjult ATV, det er derfor ingen grunn til ikke å dra ut på tur. Du kan også ta en tur på en hesterygg og oppleve Korfus natur på den måten.

For de ordentlig eventyrlystne går det ferger til nabolandet Albania, hvor du kan ta en overnatting eller to, før du igjen vender nesen mot ferielivet på Korfu.

Søk også etter restplasser med avreise fra Danmark og Sverige:
Afbudsrejser til Korfu | Sista Minuten till Korfu

Reiseselskaper med restplasser til Korfu

  • Billige restplasser med Apollo
  • Billige restplasser med Escapeaway
  • Billige restplasser med SOLFAKTOR
  • Billige restplasser med TripX
  • Billige restplasser med Ving

Restplasser til Hellas

Avreiselufthavner til Korfu

Finn reisen til Korfu her

Les mer på bloggen vår