Frodig kyst med krystallklart blått hav og grønne åser under en klar himmel.

Restplasser til Korfu

Billige restplasser til Korfu

Fra Oslo

Fra Bergen

Fra Trondheim

De ovennevnte prisene er de billigste fra første mulige avreisedag og 4 uker fremover.

Billige reiser til Korfu

 • Utvalgte tilbud

 • Oslo

 • Bergen Flesland

 • Stavanger Sola

 • Trondheim Værnes

 • Oslo, Sandefjord (Torp)

Kalypso Studios Apartments
Kalypso Studios Apartments Rom - separate senger
Kavos 26. jun fra Oslo 7 netter
5 991,- Velg
Classic Apartments
Classic Apartments Standard studio
Korfu 25. jun fra Oslo 7 netter
6 995,- Velg
River Studios & Apartments
River Studios & Apartments Studio (utsikt over hagen)
Messonghi 28. jun fra Oslo 7 netter
8 569,- Velg
Corfu Maris Hotel
Corfu Maris Hotel Dobbeltrom (havutsikt)
Benitses 26. jun fra Oslo 7 netter
9 237,- Velg
The Lake Hotel
The Lake Hotel Dobbeltrom
Ioannina 28. jun fra Oslo 7 netter
9 386,- Velg
Brentanos Apartments
Brentanos Apartments Deluxe Studio
Perama 26. jun fra Oslo 7 netter
10 267,- Velg
Angelina
Angelina Ettromsleilighet
Korfu by 29. jun fra Oslo 7 netter
10 371,- Velg
Molfetta Beach Hotel
Molfetta Beach Hotel Dobbeltrom (begrenset havutsikt)
Gouvia 29. jun fra Oslo 7 netter
10 673,- Velg
Belvedere Hotel
Belvedere Hotel Comfort-rom - separate senger
Agios Ioannis Peristeron 17. jul fra Trondheim Værnes 7 netter
All Inclusive
12 820,- Velg
Palmyra Beach Hotel
Palmyra Beach Hotel Superior-rom (utsikt over byen/bygninger)
Glyfada 8. jul fra Trondheim Værnes 7 netter
14 329,- Velg
Sunshine Corfu Hotel & Spa
Sunshine Corfu Hotel & Spa Economy Bungalow
Nissaki 17. jul fra Trondheim Værnes 7 netter
All Inclusive
17 420,- Velg
Magna Graecia Hotel
Magna Graecia Hotel Dobbeltrom
Dassia 17. jul fra Trondheim Værnes 7 netter
All Inclusive
18 075,- Velg
Chrismos Luxury Suites
Chrismos Luxury Suites Studio
Apraos 3. jul fra Stavanger Sola 7 netter
20 557,- Velg

Ofte stillede spørgsmål om reiser til Korfu

Hva koster restplasser til Korfu?

Prisene for restplasser til Korfu varierer stadig. Sist vi sjekket prisene, var prisen kr. 5 991,-. Finn de nåværende prisene her

Hvilke reisebyråer har restplasser til Korfu?

Restplasser til Korfu tilbys av Apollo, Escapeaway, SOLFAKTOR, TripX og Ving.

Fra hvilke flyplasser kan jeg finne restplasser til Korfu?

Du kan reise til Korfu fra følgende flyplasser: Ålesund, Bergen Flesland, Bodø, Harstad/Narvik Lufthavn Evenes, Haugesund Karmøy, Kristiansand (Kjevik), Molde, Oslo, Oslo, Sandefjord (Torp), Stavanger Sola, Tromsø Langnes og Trondheim Værnes

Er restplasser til Korfu populære?

Ja, restplasser til Korfu er populære. Brukerne våre gir destinasjonen Korfu 4,6 / 5 stjerner.

Bedøm reisemålet (296 bedømmelser)
4.6

Restplasser til Korfu finner du her

Finn en restplassreise til Korfu og opplev den fantastiske, greske øya som kan by på en unik sjarme, skjønnhet og all verdens morsomme og spennende ferieaktiviteter.

Korfu – en øy med personlighet

Den ioniske øya, Korfu, ligger i havet mellom det greske fastlandet, Italia og Albania, noe som gir øya sin helt egne personlige stil og stemning. Her finner man pastellfargede hus med fargerike bougainvillea-blomster voksende oppover veggene, svært frodig natur med utallige sypresser og blomstrende skoger, samt vakre fjell og grove klipper som står i skarp kontrast til øyas lyse strender og azurblåe havvann. Befolkningen og øyas arkitektur er svært inspirert av de smarte, italienske naboene. Mote og utseende betyr derfor mye her – og man vil også ofte se biler av italienske merker kjørende rundt på øya.

Korfu er en meget moderne og chic øy, og er alltid et fantastisk sted å besøke – noe som også all verdens kjente film- og sportsutøvere vil være enige i.

Korfu By

Korfu By er en vakker, liten by, med en fantastisk, avslappende stemning. I den gamle bydelen går du rundt i små, nærmest labyrintiske gater, hvor du faktisk lett kan gå deg vill; men det gjør ikke noe, for Korfu er en vakker by å gå seg vill i. Innimellom de lyse, solforgylte husene er det ro. Her kan du finne en liten plass, for eksempel foran en kirke, hvor et par barn spiller fotball, konene har hengt opp nyvasket tøy til tørk utenfor vinduene deres, eller gamle menn sitter og sludrer på en skyggefylt benk. Finn en liten café, og gi deg selv lov til å nyte scenariet som vil gi deg en helt spesiell indre ro. Korfus bygninger er inspirert av Frankrike, Italia og England, som gjennom tiden har hatt stor innflytelse og makt i området. Byens atmosfære utstråler fransk eleganse, italiensk letthet og britisk soliditet, noe som gjør byen helt unik og utrolig behagelig. Like ved byens gamle festning, Paleo Frourió, ligger den store plassen, Spianáda, hvor det er mange restauranter og caféer; du kan blant annet sitte i skyggen i arkaden, Liston, som ble bygget av franskmennene, og nyte livet med en kopp kaffe eller et glass med avkjølende hvitvin etter å ha travet rundt i den gamle bydelen.

Korfus fantastiske strender

Vakre strender med deilig, lys sand, azurblått, krystallklart havvann og dager med bragende solskinn fra morgen til kveld, er akkurat det som kjennetegner strendene på Korfu. Her er det helt fantastisk for solelskende turister i alle aldre, og her kan du kaste deg over all verdens strand- og vannsportsaktiviteter. Ved strendene på Korfu er det småfisk helt inne ved kysten, du behøver derfor ikke å investere i dyrt snorkle- eller dykkerutstyr, for å se livet under havet. Men er du glad i å snorkle, er det glimrende muligheter for dette rundt om hele øya. Her er det også mange tilbud til deg som gjerne liker å ta en vindsurfingstur.Også i Korfu By er det flotte steder å bade. Mange av byens lokale innbyggere reiser utenbys for å bade, men er du i Korfu By, trenger du bare å gå på havnepromenaden fra byens festning og over mot den gamle bydelen, og du vil finne flere, små, og fine badesteder. Reiser du med familien, vil en strand som den nordlige Agios Georgius være et godt alternativ. Her vil dere finne deilig vand og rent havvann, og det er også mange restauranter ved stranden. Ipsos er en strand som er meget populær blant unge, festglade turister. Liker du fest og moro, er det Ipsos du bør besøke. Og sist, men ikke minst, stranden Almiros ved Acharavi, på den nordlige delen av Korfu, er et vakkert sted, hvis du ønsker ro og fred.

Den helt unike naturen

De Ioniske øyer er verdenskjente for deres meget grønne og frodige natur, noe som er svært unikt i Hellas. Korfus natur er en miks av klipper og fjell, grønn skoger, olivenlunder, sypresser, i tillegg til de paradisiske strendene. Her kan man vandre lange turer i vakker natur. For eksempel er området ved fjellet, Pantokrator, som ligger på Korfus nordlige del, utrolig vakkert. Fjellet er øyas høyeste med 906 meter, og herfra har du en helt enestående utsikt.

Aktiviteter

Korfu By har to spennende festninger som får frem den indre ridder i enhver, når du besøker dem. Den gamle festningen, Paleo Frourió, ligger på en liten klippehalvøy mot øst, mens den nyere festningen, Neo Frourió, er bygget inne i byen, vest for den gamle bydelen.

Det er flere glimrende museer i byen, blant annet vil det historiske museum være et besøk verdt. Her er det også et museum for asiatisk kunst. Museet ligger i den gamle rojale sommerboligen, hvor kong Konstantin og dronning Anne Marie ferierte før det greske monarkiet ble avskaffet.

Om du liker mer utfordrende aktiviteter, er det godt tilbud av sykkelutleie øya. Her er det glimrende veier, slik at du raskt kan komme deg rundt. Du kan også leie bil, scooter eller en firehjult ATV, det er derfor ingen grunn til ikke å dra ut på tur. Du kan også ta en tur på en hesterygg og oppleve Korfus natur på den måten.

For de ordentlig eventyrlystne går det ferger til nabolandet Albania, hvor du kan ta en overnatting eller to, før du igjen vender nesen mot ferielivet på Korfu.

Søk også etter restplasser med avreise fra Danmark og Sverige:
Afbudsrejser til Korfu | Sista Minuten till Korfu

Reiseselskaper med restplasser til Korfu

 • Billige restplasser med Apollo
 • Billige restplasser med Escapeaway
 • Billige restplasser med SOLFAKTOR
 • Billige restplasser med TripX
 • Billige restplasser med Ving

Restplasser til Hellas

Avreiselufthavner til Korfu