Find en billig flybillet til Athen

Billige flybilletter fra Oslo, Sandefjord (Torp) til Athen

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fra Oslo, Sandefjord (Torp) til Athen

Athen er hovedstaden i Hellas og har et innbyggertall på rundt 3,7 millioner. Det er på mange måter det klassiske Hellas’ fødested, og på den måten også den vestlige sivilisasjonens vugge.

Arkitekturen i Athen

Athen var faktisk bare en liten provinsby, med de klassiske ruiner som et minne om fordums stormakt, da den på 1830-tallet ble valgt som hovedstad for det moderne Hellas. Det moderne Athen ble så skapt av arkitekter og byplanleggere, og ble preget av store åpne plasser, grønne områder og brede avenuer. Senere ble byen utsatt for omfattende fornyelse og modernisering opp igjennom 1900-tallet. Den siste utvikling i byen har resultert i en restaurering av de gamle neo-klassisistiske bygninger i sentrum av byen parallelt med konstruksjonen av attraktive post-moderne byggerier i de nyere områdene.

Parker og grønne områder i Athen

Innimellom den enorme bygningsmassen i Athen er det så absolutt også gjort plass til grønne pustehuller. Athens Nasjonale Hage er nok den mest besøkte, og består av både eksotiske planter og blomster, små hyggelige stier, noen andedammer samt gamle ruiner. I tillegg finner man en liten zoologisk hage, en kafé og en lekeplass. Et ypperlig utfluktsmål for familien med andre ord. Er man til mere fysiske utfoldelser, er Parnitha Nasjonalpark vel verdt et besøk. Her finner man oppmerkede løyper, sykkelstier huler, grotter, høydedrag og kilder, og området er også et populært utendørsområde for den lokale befolkningen. Åsene omkring Athen er også små grønne oaser. Lycabettus, Philopappos-åsen og området rundt den, inklusiv Pnyx og Ardettos-åsene er alle beplantet med forskjellige slags trær og fremstår mere som små skoger enn typiske byparker.

Du kan få billige flybilletter fra Sandefjord-Torp til Athen, så den Europeiske sivilisasjonens vugge er kun et stenkast vekk.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.