Venezia

Hotell i Venezia

Vi sammenligner hoteller fra... ... og mange flere. Søk og sammenlign hotellpriser fra de store hotell- og bookingsidene og finn de beste og billigste hotellene i ett og samme søk.

Bo billig i romantiske Venezia

Venezia ligger på Italias nordøstkyst og er en av verdens mest ikoniske byer. Bilder av blågrønne kanaler, romantiske gondolturer og fargerike, historiske bygninger dukker gjerne opp i hodet så fort stedet blir nevnt.

Venezia egner seg ikke bare for brudepar eller nyforelskede par på jakt etter en fantastisk reise, men både for alenereisende, par, grupper og familier pga. de gode mulighetene for å finne et billig hotell der.

Canal Grande
Canal Grande er uten tvil Venezias mest ikoniske landemerke. Kanalen slynger seg gjennom byen forbi imponerende renessansepalasser og forbinder Saint Mark Basin med Santa Lucia togstasjon. Den mest populære måten å se kanalen på er fra en gondol som guides og styres av en tradisjonelt kledt venetianer, men ikke bekymre deg hvis budsjettet ditt ikke strekker til.

Kanalene
Det finnes massevis av vanntaxier som frakter folk opp og ned kanalen, i tillegg til fortau på hver side, med vakre omgivelser for en spasertur. Man trenger heller ikke bekymre seg for at man må være rik for å ha råd til å overnatte i Venezia. Selv om hotellene rundt Canal Grande uten tvil er dyre er det fortsatt mulig å finne et billig hotell i Venezia, du må bare lete i bydelene litt unna sentrum.

Selv om Canal Grande er den mest kjente kanalen, er den ikke det eneste å se i Venezia. Det er et stort utvalg av kulturelle og populære steder å besøke i byen, inkludert praktfulle Scuola Grande di San Rocco kunstgalleri, Interpreti Veneziani musikkonserter, operaforestillinger i Teatro La Fenice og historiske Palazzo Ducale. Hvis kultur ikke er din greie kan du nyte en rekke gourmetrestauranter, utmerkede vinstuer, spennende sightseeingturer, fantastiske shoppingmuligheter og rimelig overnatting i Venezia.

Finn et billig hotell i Venezia hos oss
Her på Travelmarket søker vi blant hundrevis av hoteller i Venezia via søkemotoren øverst på siden. Du trenger kun å sette inn dine ønsker og trykke på søk, så setter vår robot i gang med å finne et godt og billig hotell til deg.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.