Roma

Hotell i Roma

Vi sammenligner hoteller fra... ... og mange flere. Søk og sammenlign hotellpriser fra de store hotell- og bookingsidene og finn de beste og billigste hotellene i ett og samme søk.

Føl historien – bo billig i Roma

Sammenlign priser på hoteller - Klikk her

Roma er et av de mest historiske og kulturrike reisemålene i Europa. Med restauranter i verdensklasse, en rekke religiøse steder, antikke turistattraksjoner, idylliske parker og billige hoteller er byen svært populær blant alle mulige reisende, enten de er på jakt etter en avslappende ferie eller et stort sightseeing-eventyr.

Attraksjoner

Man kan ikke snakke om Roma uten å nevne Colosseum - et av verdens syv nye underverker. Colosseum ligger i sentrum av Roma og er åpent for offentligheten for utforskning på egen hånd eller som en del av en guidet tur. Rett ved siden av Colosseum ligger Forum Romanum og Palatinerhøyden – nok et landemerke som er vel verdt et besøk.

I tillegg til Colosseum, Forum Romanum og Palatinerhøyden har Roma andre «must-see» attraksjoner som den fantastiske Basilica di San Clemente al Laterano, antikkens Pantheon, det kunstneriske Borghese galleriet, den ikoniske Trevifontenen, det spesielle Capuchin Crypt og den sofistikerte Villa Borghese, for ikke å glemme de tallrike autentiske restaurantene og kaféene som serverer et stort utvalg av fristende, hjemmelagde pizzaer, pastaer og gelato.

Enkelt å komme seg rundt
Mange av Romas severdigheter og attraksjoner ligger innen gangavstand fra hverandre, noe som betyr at du kan få meg deg massevis av attraksjoner i løpet av kort tid. Det betyr også at du kan spare penger ved å bo på noen av de billige hotellene som ligger litt i utkanten av byen og samtidig være i nærheten av mye av det du vil se. For attraksjoner som ikke ligger innen gangavstand, kan du benytte Romas svært billige og offentlige transportnettverk som svinger seg gjennom byen.

Finn billig overnatting i Roma
Selv om noen av overnattingsmulighetene i bysentrum er dyre, er det fortsatt mulig å finne et billig hotell i Roma. Ved å bruke vår søkemotor ovenfor kan du enkelt sammenlikne priser på hoteller og finne et godt og billig hotell.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.