Covid-19 - UDs reiseinformasjon
Find en billig flybillet til Rom

Billige flybilletter fra Kristiansand (Kjevik) til Roma

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fra Kristiansand (Kjevik) til Roma

Italias hovedstad går under navnet ”den evige stad.” Byen vitner om den antikke storhetstiden samtidig som det er en yrende og moderne metropol. Ta turen allerede i dag.

Severdigheter i Roma

Hovedstaden Roma er fylt med arkitektoniske og historiske skatter. Ruinene på Forum Romanum forteller om storheten under Romerriket som var sentrum for det religiøse og offentlige liv. Colosseum er det mektige og største amfiteateret i verden. Her foregikk både dyre- og gladiatoramper foran 50 000 tilskuere. Pantheon er et flott eksemplar på romersk ingeniørkunst. Tempelet er reist av keiser Hadrian der den sirkulære åpningen på toppen av kuppelen gir det eneste lyset til tempelet. Den fantastiske Fontana de Trevi fra 1700-tallet er også en turistmagnet.

Peterkirken i Vatikanet er kristendommens største monument og tilegnet apostelen Peter som sies å være begravet under kriken. Med over 500 trappetrikk til toppen gir et besøk i kuppelen fantastisk utsikt. Petersplassen ligger utenfor basilikaen o er svært vakker. Et besøk til det sixtinske kapell er en fantastisk opplevelse. Taket i kapellet har fått mest oppmerksomhet og er malt av kunstneren Michelangelo mellom 1508 og 1512 med religiøse motiver.

Det levende Roma

Storbyferien i Roma byr på mange flotte og varierte opplevelser. Det yrende folkelivet skaper en hyggelig atmosfære og de mange smågåtene er perfekte å rusle i. I Roma finner du fantastiske restauranter som bringer videre den rike mattradisjonen. Rundt den berømte Spansketrappen finner du noen av de mest eksklusive handlegatene der blant annet gaten Via Condotti er verdenskjent. I tillegg har byen ulike markeder som anbefales den besøkende.

Roma lever året rundt, en by for mennesker i alle aldre. Her kan du oppleve kunst og kultur fra antikken kombinert med et fabelaktig folkeliv og gode kulinariske opplevelser. Bestill billige flybilletter fra Kristiansand til Italias hovedstad allerede i dag.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.