Find en billig flybillet til Rom

Billige flybilletter fra Oslo, Sandefjord (Torp) til Roma

Reis fra
Reis til
Avreise
Hjemreise
Reisetype: Retur
Billettype: Økonomi
Flere avreisesteder
Vi sammenligner flypriser fra... Utvalgte reiseselskaper i flysøkemotoren vår … og mange, mange flere.
»»»Oslo, Sandefjord (Torp)

Fra Oslo, Sandefjord (Torp) til Roma

”Den evige stad” er tilnavnet på Italias hovedstad. Roma har en rik historie fra antikken samtidig som den i dag er et moderne reisemål for folk fra hele verden. Ta turen allerede i dag.

Attraksjoner i Roma

Roma er et eneste stort museum med skatter rundt hvert gatehjørne. Ruinene på Forum Romanum forteller om storheten under Romerriket. Colosseum er det mektigs amfiteateret som er det største i verden. Her foregikk både dyre- og gladiatoramper foran 50 000 tilskuere. Pantheon er et flott eksemplar på romersk ingeniørkunst. Tempelet er reist av keiser Hadrian der den sirkulære åpningen på toppen av kuppelen gir det eneste lyset til tempelet. Den fantastiske Fontana de Trevi fra 1700-tallet er også en turistmagnet.

Vatikanet er den minste staten i verden med flere hellige severdigheter. Peterkirken er kristendommens største monument og tilegnet apostelen Peter som sies å være begravet under kriken. Med over 500 trappetrikk til toppen gir et besøk i kuppelen fantastisk utsikt. Et besøk til det sixtinske kapell er en fantastisk opplevelse. Taket i kapellet har fått mest oppmerksomhet og er malt av kunstneren Michelangelo mellom 1508 og 1512 med religiøse motiver.

Det levende Roma

Rundt den berømte Spansketrappen finner du noen av de mest eksklusive handlegatene der blant annet gaten Via Condotti er verdenskjent. I tillegg har byen ulike markeder som anbefales den besøkende. Storbyferien i Roma byr på mange flotte og varierte opplevelser. Det yrende folkelivet skaper en hyggelig atmosfære og de mange smågåtene er perfekte å rusle i. I Roma finner du fantastiske restauranter som bringer videre den rike mattradisjonen.

Roma lever året rundt, en by som passer for store og små. Her kan du oppleve kunst og kultur fra antikken kombinert med et fabelaktig folkeliv og gode kulinariske opplevelser. Bestill billige flybilletter fra Sandefjord/Torp til den levende byen i dag.
Reisetilbud
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Reisesøkemotoren Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
 
Velg flere avreiselufthavner
Søk avreiselufthavn
Sett din primære avreiselufthavn i feltet over, så finner vi andre lufthavner du også kan velge å søke på.
Lagre
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK