All Inclusive-reiser til Portugal

All Inclusive-reiser til Portugal

Billige All Inclusive reiser til Portugal

Fra Oslo

Fra Bergen

Fra Trondheim

De ovennevnte prisene er de billigste fra første mulige avreisedag og 4 uker fremover.

Billige reiser til Portugal

  • Utvalgte tilbud

  • Oslo

  • Bergen Flesland

  • Oslo, Sandefjord (Torp)

  • Trondheim Værnes

AP Adriana Beach Resort
AP Adriana Beach Resort Rom - separate senger
Albufeira, Algarvekysten, Portugal 1. nov fra Bergen Flesland 7 netter
All Inclusive
8 212,- Velg
Ukino Terrace Algarve
Ukino Terrace Algarve Leilighet
Algarvekysten, Algarvekysten, Portugal 17. okt fra Oslo 7 netter
All Inclusive
10 478,- Velg
Be Smart Terrace Algarve
Be Smart Terrace Algarve Toromsleilighet
Armacao de Pera, Algarvekysten, Portugal 17. okt fra Oslo 7 netter
All Inclusive
10 575,- Velg
Pestana Delfim Beach & Golf Hotel
Pestana Delfim Beach & Golf Hotel Standard Twinrom med balkong/terrasse og havutsikt
Alvor, Algarvekysten, Portugal 17. okt fra Oslo 7 netter
All Inclusive
11 225,- Velg
Pestana Ocean Bay All Inclusive
Pestana Ocean Bay All Inclusive Superior dobbeltrom (havutsikt)
Funchal, Madeira, Portugal 2. nov fra Oslo 7 netter
All Inclusive
11 631,- Velg
Calheta Beach
Calheta Beach Dobbeltrom (utsikt over fjell)
Calheta, Madeira, Portugal 10. okt fra Oslo 7 netter
All Inclusive
12 542,- Velg
Bedøm reisemålet (14 bedømmelser)
4.6

Nyt livet i Portugal

Portugal inviterer til alle typer ferier uansett om du liker storby eller strand. Landet er med sin utrolige historie en fantastisk opplevelse som byr på unike severdigheter for alle.

Nord eller sør?
Portugal er med sin unike historie og kultur et land som er spekket med store opplevelser for alle. På en enkelt dag kan du reise fra de skogkledde fjellene og frodige områdene i nord, gjennom landets sentrale område med fossefall og elver og til slutt ende i den sørlige delen av landet som byr på vakre lange strender og et behagelig klima. Her har vi noen anbefalinger for de ulike regionene:

Mildt klima og gode portviner i nord
Denne delen av landet er en av de mest historiske og består av blant annet den nest største byen Porto. Området er spesielt kjent for sine fantastiske portviner og det kan anbefales å besøke minst et av byens mange portvinshus og eventuelt også benytte sjansen til å kjøpe med et par flasker hjem.

Porto byr på mange store opplevelser og byens historiske sentrum fikk i 1996 verdensarvstatus. I nærheten ligger også de mange vinkjellerne med god portvin – dette er et område som absolutt bør besøkes.

Besøk også området Baixa hvor du finner et tradisjonelt portugisisk marked med frisk frukt, fisk og kjøtt samt flere små og gode lokale restauranter. I denne delen av landet har man et uttrykk, som kanskje er en liten spøk, men som likevel sier litt om mentaliteten i de forskjellige områdene: ”Porto works, Braga Prays, Coimbra studies, and Lisbon gets the money”.

Studentliv og unik kulturhistorie i Coimbra
I den sentrale delen av landet ligger universitetsbyen Coimbra som med sitt store universitet beskrives som landets intellektuelle sentrum. Coimbra Universitet er et av Europas eldste og tiltrekker seg besøkende fra alle deler av verden på grunn av sin imponerende arkitektur. Det bor mange studenter i byen og derfor er også Coimbra mer livlig enn mange andre byer i landet. Coimbra arrangerer hvert år flere studentfestivaler som inkluderer hele byen.

Benytt også muligheten til å se byens unike katedral, Sé Velha, som er et prakteksemplar på romansk arkitektur. Kom gjerne før eller etter søndagsmessen og opplev stedet når det besøkes av mange lokale innbyggere.

I Coimbra er det også mulig å få et innblikk i den klassiske portugisiske musikkformen Fado. I nærheten av universitetet kan du besøke Fado ao Centro som tilbyr forestillinger hver kveld. Her vi du få forklaringer på både portugisisk og engelsk samt grundig gjennomgang av de unike sangene. Etterpå er det mulig å snakke med artistene over et godt glass vin.

Storbylivet i Lisboa
Lisboa er landets hovedstad og landets største by. Her finner du massevis av muligheter for god lokal og internasjonal shopping samt gode restauranter i nærheten av byens store plass som kalles Rossio.

Du bør også få med deg et besøk i byens eldste bydel Alfama hvor de små smale gatene byr på vakker arkitektur og små hyggelige Fado-klubber. Dra deretter til bydelen som kalles Belém hvor det finnes massevis av historiske severdigheter og monumenter med gode muligheter for å få et innblikk i den unike portugisiske tiden hvor oppdagelsesreisende som Vasco da Gama var med på å gjøre Portugal til en av verdens mest innflytelsesrike kolonimakter.

Lisboa kan som enhver annen storby tilby noe for enhver smak og da klimaet er varmt om sommeren og mildt om vinteren er dette en populær storby å besøke året rundt.

Nyt All Inclusive i det sørlige Portugal
I den sørlige delen av landet dominerer Algarve-kysten med sine mange gode hoteller og resorter som stort sett ligger helt ut mot det store Atlanterhavet. Her kan du nyte det deilige strandlivet, det varme klimaet og den avslappede mentaliteten. Det er massevis av muligheter for å bestille en All Inclusive reise til Portugals sol når livet skal nytes.

All inclusive ferie i Portugal

Avreiselufthavner til Portugal

Finn reisen til Portugal her

Finn inspirasjon til Portugal her