Madeira med all inclusive

Madeira med all inclusive

Billige All Inclusive reiser til Madeira

Madeira er et paradis for moderne mennesker

Midt i Atlanterhavet - midt mellom himmel og hav - ligger paradiset Madeira. Et fortryllende og fantastisk reisemål for dagens moderne mennesker som trenger et avbrekk fra hverdagen.

Madeira tilbyr fantastiske innkvarteringsmuligheter og All Inclusive på Madeira er ikke uvanlig. Hovedstaden Funchal er blant annet kjent for sine rene og kriminalitetsfrie gater.

Madeira ligger like nordvest for Kanariøyene og derfor litt lenger unna Afrika. Både sommeren så vel som vinteren er derfor litt mildere. Det føles nesten som om det er vår året rundt og Madeira er derfor en fantastisk helårsdestinasjon og svært populært blant kvalitetsbevisste turister.

Funchals mange aspekter
Funchal er en by med mange førsteklasses restauranter, en rekke nye fire- og femstjerners hoteller og selvfølgelig må vi også nevne byens mest kjente eksportvare - Cristiano Ronaldo som er herfra.

Funchal ligger nesten som i en skål med det blå Atlanterhavet som utsikt. Her i det sørlige Madeira er det frodig og blomstene blomstrer året rundt. Om natten endrer Funchal seg til en by med et pulserende og variert natteliv som vel kan sies å være Madeiras beste.

Om dagen får byen sin uskyld tilbake og alle "synder" blir vasket bort. I mer enn en forstand - Madeiras hovedby er kjent for alltid å være ren og pen.

Funchal har i mange år vært en hovedhavn for cruiseskipene på Atlanterhavet. Funchals havneinnløp er et av de vakreste i verden og kan sammenlignes med Rio de Janeiros. Det er ikke uvanlig å oppleve fire store cruiseskip i havnen på en og samme tid.

Turister i Funchal kan nyte aktiviteter som dykking i det krystallklare vannet, surfing på bølgene, svømning med delfiner, avslapning ved havet, hvalsafari, utflukter til skogene i fjellene, paragliding og naturligvis golfbaner i toppklasse.

Funchals historie går over fem hundre år tilbake i tid da portugiserne koloniserte øya og oppkalte stedet etter fennikel som på portugisisk heter Funcho.

I dag er Funchal en meget moderne by med over 104.000 innbyggere, men byen har likevel klart å bevare sin opprinnelige sjarm. Funchals perfekte brosteinsbelagte gater og moderne shoppingområder med kaféer, restauranter og barer samt turister blandet med lokale skaper en helt spesiell stemning som du ikke vil finne andre steder.

Aktiv på Madeira
Madeira tilbyr et bredt spekter av fritidsaktiviteter. Hvis du er interessert i natur eller blomster, finnes det massevis av muligheter for å dra på utflukter rundt om på øya.

Med kun en fem minutters kjøretur fra sentrum av Funchal, eller 20 minutters gange, kan hageinteresserte oppleve Boa Vista med sine vakre orkideer. En ferie på Madeira vil heller ikke være komplett uten et besøk i historiske Jardim Botânico (Botanisk Hage) hvor man kan se de mange eksotiske plantene og trærne.

Madeira kan skilte med hele tre flotte golfbaner som inkluderer Santo da Serra, Palheiro og Porto Santo Golf. Alle er av ypperste kvalitet og nydelige å spille på.

Strand og vann på Madeira
Hvis du er på jakt etter kokosnøtter og gylne sandstrender, vil nok ikke Madeiras sorte vulkanske sand være riktig valg for deg.

Men strendene på øya er populære for deres høye standard, krystallklare vann og behagelige temperaturer. I tillegg tilbys det gylne sandstrender i Calheta og Machico hvor sanden faktisk er importert! Juvelen på kronen er den ni kilometer gylne stranden i Porto Santo.

Fisk og frihet
Hvis man liker å fiske og spesielt liker store fiskearter, er Madeira et flott valg for din neste ferie. Det kan jo også være kjekt å forsikre seg med en All Inclusive reise på Madeira i tilfelle man ikke skulle få noe på kroken.

De fleste som reiser ut og kjemper mot fisken og havet oppnår likevel å slå sin egen personlige rekord innen sportsfiske.

Man behøver heller ikke å dra langt ut, kun fem minutter fra kaia finnes det soner hvor havdybden når opp til hele 1000 meter.

I perioden juni til september er Madeiras farvann beriket med trekkruter for mange store arter som blå marlin og storøyet tunfisk. Ved Madeira finnes det også hvit tunfisk, vanlig tunfisk, blåhai, hammerhai, barracuda og sverdfisk. Lykke til!
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.