Find en billig flybillet til Portugal

Billige flybilletter til Portugal

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyreiser til Portugal

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 48 timene og kan derfor ha endret seg nå.

Portugal byr på langt mer enn de fleste er klar over

Det lille, gamle landet med de mange oppdagelsesreisende, i det sørvestlige hjørnet av Europa, har en utrolig spennende og allsidig hovedstad, fantastiske strender på Algarvekysten, og et par fantastiske øyer i Atlanterhavet, som hver har sitt eget særpreg.

Hovedstaden Lisboa

Det anbefales på det varmeste å dra på oppdagelse i Lisboas bratte og smale gater, og studere den gamle byen, hvor oppdagelsesreisende som Vasco da Gama og Ferdinand Magellan reiste ut på sine seilaser, som henholdsvis brakte dem sør for Afrika og sør for Sør-Amerika. Besøk blant annet Jeronimus-klostret, Belem-tårnet og monumentet for de portugisiske oppdagelsesreisende.

Algarvekysten

Portugals sørlige kyst, Algarvekysten, lokker til seg turister fra hele verden med sine flotte strender og fantastiske klima. På vinterstid ligger temperaturene på rundt 15 grader, og om sommeren strekker temperaturene seg opp mot 30 grader - og vel så det. For å oppleve de beste strendene, bør man reise litt bort fra de største turistbyene. Lei eventuelt en bil, og kjør selv.

Madeira, som er en av Portugals perler i Atlanterhavet, kan nås med en billig flybillett fra Portugal, fra Norge, eller også som reisemål på en charterferie eller en restplassreise. Madeira er fellesnavnet for en rekke øyer som ligger utenfor Marokkos kyst. I tillegg til å være et deilig reisemål for en solferie, er Madeira kjent for sin fantastiske og vakre natur. Og ønsker du å strekke litt på bena, finnes det massevis av fantastiske muligheter for spennende og flotte fotturer på Madeira.

Azorene

Langt ute i Atlanterhavet ligger Portugals andre øy-perle. Øygruppen Azorene ligger midt i Golfstrømmen, noe som sikrer et behagelig klima året rundt. Temperaturene faller sjeldent under 15 grader, og stiger sjeldent over 25 grader.
Øyene byr på vulkaner, som kan beundres på avstand eller oppleves på nært hold. Azorene tilbyr svært gode muligheter for å se hval, og det lokale fuglelivet er stort og variert. Matelskere bør absolutt smake den deilige, lokale maten og skylle den ned med den utsøkte, lokale vinen.

Flybilletter til Portugal

Uansett hvor du vil fly til i Portugal, kan du søke etter billige flybilletter til Portugal i søkeboksen. Om du vil reise til Algarvekysten, Madeira eller Azorene, anbefales det at du også søker på charterreiser via et klikk i toppmenyen.

Billigste reise funnet på Travelmarket for Portugal: Oslo til Faro 11. oktober til 18. oktober fra kr. 803,-

Bedøm reisemålet
4,6
(184 bedømmelser)

De mest populære lufthavnene i Portugal

Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.