Severdigheter Portugal

» Portugal
Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Flybilletter t/r Fra 779,- Fra 3 420,- -
Charter (fly+hotell) Fra 2 548,- - -
Prisene er pr. person

Severdigheter Portugal

Byen Portimaò (Algarvekysten)
Portimaò er en av de største byene og fiskehavnene på Algarvekysten. Man behøver likevel ikke bare oppleve fisk under et besøk her. Byen er også kjent for sine møbler, og det er mulig å gjøre en god handel her.
Øyen Pico (Azorene)
På øyen Pico får man en følelse av uberørthet, av noe opprinnelig. Man påvirkes av fjellene med snø på toppen, hvalene, de gamle fiskerne og vindyrkerne. Et besøk på Pico er som å trå inn i en miniatyrverden som er bygd av alt som er naturlig, og hvor det eneste som forstyrrer stillheten er små hyggelige landsbyer med utsikt utover Atlanterhavet.
Øyen Santa Maria (Azorene)
I bergskråningene på Santa Maria, den nederste av Azorene, er det bygd enorme trapper i terrenget, hvor det står vinranker. Den sjarmerende øyen Santa Maria er et av Azorenes peneste steder. Hit til byen Vila Do Porto kom Columbus etter sin første tur til Amerika. Man kan forstå at han dro hit når man først har sett Santa Marias vakre utsikt og landskapet som er badet i konstant sollys.
Cascaisbukten. (Estoril)
I Cascias er bukten hovedattraksjonen i byen. Det er en opplevelse å gå på stien langs bukten og se på kontrastene mellom fargestrålende gamle fiskebåter, og yachter i millionklassen som også ankommer havnen.
Høyden Estoril (Estoril)
Tett på Estoril ligger høyden Estoril, som er 109 meter høy. Det er kanskje ikke så høyt for et land som kan skryte av fjell, men stedet byr på annet enn sine meter over havet. Høyden er berømt for sine trær, og særlig for palmer, eukalyptus og furutrær.
Kapellet Nossa Senhora da Vitória (Estoril)
I kapellet Nossa Senhora da Vitória i Cascais kan man oppleve et helgenbilde av St. Anthony. Bildet var med da et lokalt infanteriregiment kjempet mot franskmennene under krigen på den Pyreneiske halvøyen fra 1808-1814. Citadellet er fra 1700-tallet og er den portugisiske presidents residens. Nær ved ligger også historiske gravplasser som kan besøkes.
Byen Faro (Faro)
Hvis man vil ha et historisk og kulturelt supplement til badeferien, skal man besøke byen Faro. Faro er Algarvekystens hovedstad og har mange monumenter i bybildet. Det finnes blant annet en romersk katedral, Sâo Francisco-kirken og Nossa Senhora da Assuncâo. Byen byr også på museer som Infante Dom Henrique, Antoniano og Ramalho Ortigâo-museet.
Byen Funchal (Funchal)
Funchal er Madeiras nesten fem hundre år gamle hovedstad, og er med sine 120.000 innbyggere øyens største by. Byen sies å ha fått sitt navn fordi det vokser mye fennikel i området. Funchal ligger perfekt på toppen av noe som minner om et amfiteater, som starter på stranden og reiser seg opp mot byen.
Klosteret Jerónimos og tårnet Torre de Belém (Lisboa)
Byggingen av Jerónimos kloster i Portugals hovedstad Lisboa startet i 1502, og ble ferdiggjort i slutten av samme århundre. Klosteret overlevde et jordskjelv i 1755. I samme område kan man også se tårnet Torre de Belém, som sannsynligvis er et av de mest fotograferte monumenter i Portugal.
Den engelske kirke (Madeira)
Kirken ligger i midten av byen Funchal og er vakkert plassert i en hage på Rua do Quebra Costas. Kirken er et av de 44 bispedømmer i den engelske kirke, og er verd å besøke på grunn av beliggenheten.

Område og byguider

Område: 
• Algarvekysten
• Azorene
• Madeira
By: 
• Estoril
• Faro
• Funchal
• Lisboa
• Porto
Reisetilbud
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Reisesøkemotoren Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK