Charterreiser til Antalya

Charterreiser til Antalya

Billige reiser til Antalya

Ferieparadiset Antalya

Bedøm reisemålet
4,4
(48 bedømmelser)
Ved Middelhavskysten i Tyrkia ligger ferieparadiset Antalya. Dette er det perfekte stedet for turisten som vil kombinere strand- og byliv.

Historiske i Antalya

Byen Antalya bærer på en rik historie samtidig som det er en moderne storby. Her kan du nyte dager med shopping og få med deg kulinariske opplevelser på flere av byens gode restauranter. Den vakre Gamlebyen er verdt et besøk og har hyggelige gater og noen av byens fineste basarer.

Kaleici er byens historiske sentrum som har vært påvirket av mange ulike sivilisasjoner opp gjennom tidene. I dag er det et av de mest populære stedene for turister å bo. Bymurene Hadrians Bue som er laget i marmor og Klokketårnet er både viktige og mektige bygninger som stammer fra hellenistisk tid. Antalya museum er et av de mest fremtredende arkeologiske museene i verden, med en egen barneavdeling som gjør det til et museum for hele familien. Vakre minareter og andre religiøse bygninger i byen er verdt å få med seg.

Antalya har flere fantastiske strender som er populære badesteder for alle aldre. Rullesteinsstranden Konyaalti med krystallblått hav du kan kaste deg ut i anbefales varmt. Antalya Akvarium er en fantastisk opplevelse for hele familien med sin 131 meter lange tunnel. Den som liker eventyr får muligheten til å svømme med haier. Ellers kan den tilreisende oppleve fisk og havskapninger fra alle deler av verden.

I de fleste byene i Tyrkia finnes det tyrkiske bad som kalles Hamam. Antalya er intet unntak. Opplev den levende tradisjonen som startet i middelalderen er en fantastisk opplevelse for både kroppen og sjelen.

Antlaya er et vakkert ferieparadis som blandet det gamle med det moderne. Nå har du og dine muligheten for å oppleve alle de eventyrlige og varierte opplevelsene.

Charterselskaper med charterreiser til Antalya

Billige charterreiser med Detur
Billige charterreiser med Escapeaway
Billige charterreiser med Mixx Travel
Billige charterreiser med Nazar
Billige charterreiser med TripX
Billige charterreiser med TUI
Billige charterreiser med Tyrkiareiser
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.