Covid-19 - UDs reiseinformasjon
Restplasser til Antalya

Restplasser til Antalya

Reis til stemningsfylte Antalya

Bedøm reisemålet
4,5
(162 bedømmelser)
Antalya – den moderne storbyen med de mange muligheteneAntalya er en svært moderne og sofistikert tyrkisk strandby som har røtter helt tilbake til steinalderens samfunn. I dag er byen i dynamisk vekst og den har i mange år vært på toppen av listen over Tyrkias mest populære feriedestinasjoner.

Når du reiser til Antalya vil du komme til en herlig, livlig by med utallige gode restauranter, hvor du som besøkende absolutt bør prøve den fantastiske, lokale maten. Du vil også finne mange koselige caféer, festlige barer og fargerike nattklubber i Antalya.

Den gamle bydelen

Opplev gamlebyen i Antalya som byr på en rolig stemning i de smale gatene. Gatene er omgitt av gamle, vakre hus som etter å ha blitt nyrenovert, fremstår like elegante som da de ble bygget. I mange av de gamle bygningene er det nå innredet butikker, og suvenirselgerne lever godt i denne bydelen.
Det kan lønne seg å bevege seg litt unna selve hovedgatene, som gjerne kan være litt travle, og heller rusle inn i smågatene i den gamle bydelen. Her vil du finne en mer original og lokal stemning.

Antalyas praktfulle strender

Antalya er selve symbolet på strandliv og badeferie, og det med god grunn. De gylne sandstrendene innbyr til timelange opphold for barnefamilier, som trygt kan la de små føttene få lov til å boltre seg i den rene sanden. Her er det også massevis av muligheter for morsomme strandaktiviteter for de som gjerne vil gjøre noe annet enn bare å ligge med en bok i solen.
Sjøen ved Antalya er utrolig vakker og innbydende, for alle som like å bade.
Finn en billig restplassreise til Antalya, hopp på flyet, og få en praktfull reise til en av Tyrkias ferieperler.

Severdigheter og aktiviteter i Antalya

Når du besøker Antalya på en restplassreise, er det deilig å starte ferien med avslapping og hygge, gjerne på stranden og i byen. Antalya kan by på et glimrende kulturliv med et hav av attraksjoner og muligheter.
Antalya har svært flotte museer, hvor det arkeologiske museum er litt av en perle.
Og du bør ikke snyte deg selv for en tur ned til den vakre marinaen som ble grunnlagt som en viktig handels havn under Romerriket.
Her er det fantastiske muligheter for shopping og besøk i de vakre moskeene, eller man kan bare nyte livet i et hamam, dvs. et lokalt badehus.

Travelmarket ønsker deg en riktig god tur til Antalya.

Reiseselskaper med restplasser til Antalya

Restplasser med Detur
Restplasser med Loveholidays.no
Restplasser med Mixx Travel
Restplasser med Nazar
Restplasser med TripX
Restplasser med TUI
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.