Restplasser til Tyrkia

Restplasser til Tyrkia

Finn en billig restplass til Tyrkia

Bedøm reisemålet
4,7
(50 bedømmelser)
Finn en billig restplass til Tyrkia
Reiser til Tyrkia er billige reiser til et land hvor temperaturene lett runder 40 grader om sommeren og hvor de lokale for lengst har tilpasset deres ordforråd til å kunne si ”billigere enn Rema”. Og det er jo nettopp små ting som dette som gjør, at man føler seg velkommen og merker at tyrkerne er vant til å huse forskjellige nasjonaliteter.

Tyrkia har en interessant blanding av både Europa og Midtøsten. Både i forhold til kultur, mat, språk og de opplevelse man får i landet, kan man se og føle den unike blandingen av kulturer. Her finner man massevis av severdigheter og spennende aktiviteter. Alt fra fjellvandring, vannsport, arkeologiske utgravninger og festlige nattklubber. Tyrkia byr på både spennende storbyer og øde landskap, rett og slett opplevelser for enhver smak.

Tyrkia ligger både i Midtøsten og Europa. Landets kyst strekker seg til Svartehavet, Egeerhavet og Middelhavet. Tyrkias hovedstad er Ankara, hvor det bor ca. 3,5 millioner innbyggere. Istanbul er Tyrkias største by med hele 13 millioner innbyggere. Det finnes derfor svært mange restplasser til Tyrkia som inkluderer et par dagers besøk i Istanbul på slutten av reisen, hvis man da ikke vil tilbringe hele ferien i den fortryllende storbyen. En by på en slik størrelse byr selvsagt på opplevelser utover det vanlige. Byen har en lang historie, den har massevis av spennende arkitektur, basarer, moskéer, konserter, gode restauranter og alle shoppingmuligheter som man kan forestille seg.

En av de mange restplassene til Tyrkia kan være din billett til et land med hele 75 millioner innbyggere, hvorav ca. 60 % bor i byene. Det er derfor ikke kun Istanbul og Ankara som kan være interessante å besøke. Det kan lønne seg å planlegge ferien om du vil være i nærheten av visse byer, da det rett og slett er så mye å se i de største byene, at man mest sannsynlig ikke ønsker å bruke mye tid på transport mellom byene.

Det tyrkiske kjøkken regnes som et av de beste og mest kjente i hele verden. De nærmeste konkurrentene er det kinesiske og det franske kjøkken. Det tyrkiske kjøkken består av et bredt spekter av ingredienser og tilberedningsmetoder fra mange land og områder. Og det er nettopp denne blandingen som tross sin inspirasjon fra mange ulike steder, gjør det tyrkiske kjøkken så unikt og verdenskjent. Det kan varmt anbefales å prøve en masse forskjellige retter og hvis man kan finne en restplass til Tyrkia med All Inclusive på et hotell hvor man vet at de lager fantastisk mat, pleier det å være en sikker vinner.

Hvis du ikke allerede har opplevd Tyrkias gode strender, frodige natur, spennende storbyer, deres utsøkte kjøkken og det lave prisnivået, kan det være en god ide å søke etter restplasser til Tyrkia her i vår søkemotor. På den måten får du en oversikt over hvilke reiser som går til Tyrkia innenfor akkurat de kriteriene du har for avreisetidspunkt, antall stjerner på hotell, om det må være svømmebasseng eller ikke osv. Tyrkia er for alle, unge som eldre, single, par og barnefamilier.

Tyrkia må oppleves.

Restplasser Tyrkia

Reiseselskaper med restplasser til Tyrkia

Restplasser med AmiSol Travel
Restplasser med Detur
Restplasser med Escapeaway
Restplasser med Mixx Travel
Restplasser med Nazar
Restplasser med TripX
Restplasser med TUI
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.